Han Jaejoong 김재중

Han var född som Han Jaejoong men blev bort adopterad av sin mamma i ung ålder och kom till en familj som heter Kim. Han fick namnet Kim Jaejoong och heter det just nu. På scen när han sjunger kallas han Hero. Han sjunger, skriver låtar och är skådespelare. När Jaejoong var 15 år flyttade han till Soul själv för att bli med i SM Entertainment. Det var svårt att bo själv i huvudstaden och han fick ha flera jobb för att kunna betala allt. Han var klar 2001 och 2003 blev han med i bandet TVXQ/DBSK som ledare. 2010 delade sig bandet och Jaejoong, Junsu och Yuchun gjorde ett eget band : JYJ som endast gör japanska låtar. Dom blev en stor hitt och har legat etta på listan en lång tid i Japan.

Jaejoong har gjort en del låtar själv i Japan och gjort en låt med Micky som heter Melody and Harmony för Hello Kitty. Han har medverkat i en video för Ayumi Hamasaki som heter Blossom och gjort låtar för filmer.

Jaejoong var nyss med i en koreansk serie som blev en riktigt stor hitt i Korea, Protect the Boss. jag har själv sett denna serie och den är tiktigt bra! Du borde se den!!

2005 när TVXQ dansade inför Rising Sun skadade sig Jaejoong i benet och åkte till Seoul för att operera sig samma dag och sedan gå tillbaka till jobbet.

Även en kändis som Jaejoong blev fångad av polisen när han körde sin pappas bil full, han fick följa med till polisstationen och göra ettt blåstest som inte var så farligt men han blev tillsagd att inte göra någraaktiviteter inom TVXQ och blev av med sitt körkort i 100 dagar.

Sättet som Jaejoong hittade sin biologiska mamma på var lite konstig... En man som tog över namnet Han gick upp i rampljuset och sa att han var Jaejoong's riktiga pappa, vilket inte var sant, och fick reda på att hans föräldrar inte var familjen Kim utan Han. Jaejoong åkte dit och fick träffa sin riktiga mamma, mannen blev tagen av polisen. Jaejoong har kontakt med sin mamma men vill inte byta namn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0