Vanness Wu / 吳建豪

說愛就愛

Is This All?



Vanness Wu är halvt tawaines och amerikan. Han är sångare och skådespelare, han gör ett par andra saker med. Denna man föddes 7 Augusti 1978 i Santa Monica, Californien. Innan han flyttade till Taiwan jobbade han på en telefonaffär, sedan blev han med i det tawainesiska bandet F4 och kallade sig då Mei Zou, 美作. Detta band startade 2002 och deras låtar kom upp på listan "10 mest lyssnade tawainesiska låtar under 2002". Han slutade i bandet och gjorde en skiva med Kangta som är koreans, med endast engelska låtar så han kunde sjunga över hela världen och så alla förstod. Sedan efter det har han gjort en del album för sig själv. Han har varit med i en hel del tawainesiska drama filmer/serier, med och utan sina vänner i F4. 2009 var han med i Autumn's Concerto med Ady An som är en väldigt vacker kvinna.

Är du intresserad av Autumn's Concerto? Det är en riktigt bra serie.
Vanness Wu spelar Ren Guang Xi och Ady An spelar kvinnan Liang Mu Cheng som han är tillsammans med och får en son med.


Ren Guang Xi går i skolan och tror sig ha det bästa livet och leder ett antal företag och är en duktig hockeyspelare och är snygg (såklart). Egentligen har hans liv ingen glädje och motivation. När han träffar Liang Mu Cheng ändras allt. Liang Mu Cheng jobbar är en matsäljare på skolan. Hennes förflutna låter hon inte ta över hennes liv utan lever glatt och positivt. Ett  förslag för de två tillsammans och Gung Xi ändras sakta medans Mu Chen lär honom hur man ger och älskar. Allt förstörs när Guang Xi måste gå igenom en hjärnoperation som får honom att vakna upp utan minne av sitt förslutna. Hans mamma ber Mu Cheng att låta Guang Xi vara och hon gör som modern ber. Kort där efter får hon reda på att hon är med barn med Guang Xi.

Sex år går, Mu Cheng har levt stillsamt med den unga sonen medans Guang Xi är en underbar advokat med inga minnen av sitt förflutna och är förlåvad med en annan kvinna, en knäll och vacker doktor som tog hand om honom efter operationen. Guang Xi får små bilder i huvudet av sitt förflutna men håller det försig själv. Ett jobb får honom att åka till byn Mu Cheng och sonen bor i. Han blir vänner med sonen och modern han inte verkar känna till. Sonen som heter Xiao Le, åker efter Guang Xi när han åker tillbaka till sitt hem. Xiao Le kolapsar av sig sjukdom, diabetes, Guang Xi's mamma hjälper honom. Guang Xi's framtida fru kollar Xiao Le och ger Guang Xi ett armband som har ett USBminne med bilder av han och Mu Cheng. Dagen innan deras bröllop kommer han på vad armbandet är och ser fotona på han och Mu Cheng. Då förstår han att alla har ljugit för honom och alla minnen kommer tillbaka. När han hör ett pianostycke som Mu Cheng kan känner han igen det och kommer även på att Xiao Le är hans son. Mu Cheng's kompis hamnar i knipa och ber Guang Xi att hjälpa till som advokat. Hur kommer dom göra upp allt som hänt dessa sex åren? Kolla in den så får ni reda på det ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0