Du är min!

Det var inte så längesen jag kom hem från Yoxx. Jag smet hemifrån lagom då mormor och de andra skulle fika glass, som jag ätit upp så dom fick ta kexchoklad. Vi såg en film som Yoxx tyckte var lite läskig medans jag skrattade.. Im the devil it self. Ska försöka spela lite wow innan jag går och lägger mig. Känner för att spela det men jag har vänner att chatta med så det får väl vänta till imon, efter skolan.


~Halvful~

Idag kommer det gäster, Peo's son. jag är lite halvful och imorgon blir det skola. Not realy fun.. Peo vill att jag ska börja diska, inte det roligaste men däremot har jag vattnat mina blommor idag! Det brukar jag aldrig göra! Maten idag blir en annan veriation av Yoxx hopkok.. Pasta, chilisås, kokoamjölk och pastakrydda - De andra ska ha Oxféle.


Det du vet vågar du inte inse...

Har du någonsin känt dej helt ensam och övergiven?
Du är omgiven av snälla människor som vill dej väl
och du gör ditt bästa för att ingen ska se att du gråter varje kväll.
Inga frågor, inga krav och ingen hjälp.
Du har bara dej själv att skylla...
Har du någonsin känt en klump i magen som inte vill försvinna?
Du vet att den inte kommer försvinna av sig
själv och du vet att du kan få hjälp bara du säger till.
varför ber du inte om hjälp?
Har du någonsin känt att ett ögonblick har gett dej svar på allt utom det
du redan vet men inte förstår?
Du vill så gärna hjälpa andra men glömmer dej själv...
Du har bara dej själv att skylla...
Har du någonsin gråtit så mycket att tårarna tar slut och att du just då
inser att det inte hjälper och det du borde gjort är försent?
Allt är jobbigt och du slutar andas, hjälper det?
Har du någonsin verkligen velat någon väl men allt
bara tolkas fel och blir det motsatta är det ditt fel?
varför är livet orättvist?
Har du någonsin känt dej ledsen och värdelös?
Du vet allt du borde göra men skiter i.
Du vet allt du borde sagt men inte vågat.
Du vet inte mycket och det du vet vågar du inte inse...

Drakarnas Imperium

Jag fick en bok av mormor som hon hittat på bokrean för 19:-
Den är av Vamerio Massimo Manredi - DRAKARNAS IMPERIUM Två civilisationer, ett öde. Jag vet inte om jag ska börja läsa den nu, håller på med Sagan om Klanen Otori.

Drakarnas Imperium:
En skara romerska gardessoldater på villovägar hamnar i det fjärran Kina, där de blir indragna i en ödesdiger maktkamp. Omänskliga prövningar och grymma bataljer väntar dem, men också en enastående och förfinad civilisation. Allt sätts till slut på spel - Kärleken, livet, själva överlevnaden för världens två största imperier. Kan det vara något?

För er som är nyfikna på Sagan om klanen otori: Och Himmelens Vida Väv: Den första delen i serien, i denna bok berättar Lian Hearn om Otori Shigerus historia från oerfaren klanarvinge till fruktad herre och intrigerande bonde. Slaget vid Yaegahara får stora konsekvenser för Otoris ställning och maktposition. Han får reda på att han har en halvbror med Släktets förmågor och besluter sig för att  söka upp honom bland de gömda.

Den är lite fantasy men det är så lite att det blir underbart. Släktet är lite som ninjor och så som Lian skriver blir man helt tagen! Det finns fem böcker och den första boken är den sista, man kan aldrig sluta läsa den! Det är en drog! Böckerna är mellan 400 och 600 sidor, de innehåller kartor, dikter, personregister och Tack från skrivaren. Framsidorna är bland de vackraste jag sett!

Första och sista; Och himelens vida väv
Andra; Över näktergalens golv
Tredje; Under lysande måne
Fjärde; På kudde av gräs
Femte; Vid hägerns skarpa skri

Gå till närmaste bokhandel och köp den! Det borde du!

Fotografering!

Idag fick man besök av moster kossa, Anna. Hon kom med en massa mat som dom fick gratis. Hennes kille jobbade på Coop i Växjö och dom skulle lägga ner så dom fick ta så mycket mat dom ville, vi fick lite. Jag slappar runt isag och har nog den neutralaste sminkningen jag någonsin haft! OMG! Fotade min söta lilla katt med. Nu ska jag äta upp mina lolipops som jag fick!
Spirit ville inte vara med på kort


Bara tänk om...

Tonk om jag skulle kunna slippa tycka att jag själv är fet och väger för mycket. Jag kan inte sluta tänka på det, jag vet att jag inte borde tänka på med men det går inte att sluta. När jag likväl börjar tycka att jag är rätt okej så sjunker det ner till botten. Jag vill bara bli smal och tycka att jag själv är snygg, som alla andra säger att jag är. Hatar putmagen på mig själv. Om tjugo år är jag säkert inte likadan men just nu vill jag detta. Allt ändras med tiden. Vet inte vad jag ska göra längre...


Fearless

Då man har ett kallt rum och känner sig lite nere finns det inget bättre än att krypa ner i täcket och glo på film! Om du själv känner så eller är sjuk så rekomenderar jag en film! Fearless!

Fearless är en kinesesk film från 2006, den är baserad på den kinesiska wushumästaren Huo Yuanjias liv. Jet Li spelar huvudrollen och det kan inte bli mycket bättre än så! Klart, det är ju Jet Li.

Huo Yuanjia växer upp i by, Tianji. Hans far, Huo Endi, driver en wushuskola men låter inte sin son träna då han lider av astma. Rollen som lärare gör att Endi ofta blir utmanad och ställer upp i ordnade matcher. Endi, som förespråkar ödmjukhet och anser att dessa matcher kan genomföras utan att någon blir illa skadad, skonar sin utmanare med att endast markera ett avslutande och tveklöst vinnande och troligen dödande slag. Han motståndare visar sig vara av en annan åsikt och överraskar Endi med att ytterligare attackera och vinner på så vis utmaningen. Yuanjia som bevittnat matchen, känner sig förnedrad och svär på att han ska återvinna familjen ära och stolthet och börjar träna utan sin fars vetskap. Han växer upp och blir riktigt skicklig och vinner utmaning efter utmaning. Till skillnad från hans nu bortgångne far, visar Yuanjia inte samma vördnad och skonsamhet mot sina motståndare, som han ansåg vara en svaghet och grund till skam.

Under resans gång får vi se hur hans framgångar och rykte som mästare påverkar hans personlighet, han dricker mycket, söker sig till utmaningar och slagsmål. Rivaliteten mellan en annan mästare, Qin Lei, urartar och i en kamp dör han av Yuanjias skoningslöshet. Förstörd av skam och utan heder lämnar Yuanjia staden för att söka sig ett nytt liv. Han träffar den blinda bonden Moon som peppar Yuanjia med visdomsord och han är snart på fötter igen och beger sig tillbaka till Tianjin. Nu har han förstått och delar sin fars åskådning och ser att han varit egoistisk och använt sin skicklighet endast för att fylla sitt eget ego. Istället för utmana andra landsmän vill han nu istället hedra Kina och slåss för sitt land.

Huo Yuanjia rykte som obesegrad mästare sprider sig och han blir utmanad av Internationella Handelskammaren, att delta i en tävling mot fyra utländska motståndare. Att möta fyra motståndare är orättvist men Yuanjia accepterar, han ser sin chans att hedra sitt land. Under tävlingens gång blir han dessutom förgiftad av den japanske motståndaren Tanakas manager.

De som är med i filmen:

Shido Nakamura - Anno Tanaka

Hee Ching Paw - Yuanjias mamma

Jet Li - Huo Yuanjia

Nathan Jones - Hercules O'brian

Collin Chou - Yuanjias pappa

Michelle Yeoh - Ms Yang (Michelle är inte med i filmen, men i Cut Out är hon med. De klippte bort hennes scen då filmen blev för lång)


Fly away like an butterfly...


Jag orkar snart inte mycket mer. Jag har så mycket i min hjärna så jag bara vill flyga bort från mig själv. Jag vill så mycket men det som man vi ska hända nu händer ju inte. Det jag inte vill ska hända händer. Jag är förvirrad och vet inte vad jag ska ta mig till. Jag hatar saknaden som är så stor och vill bara stänga ner det i en låda för att sedan ta upp lite mindre då och då. Jag har ångest för allt jag vill. Jag tänker på allt gammalt som jag borde glömma och vill bara att det ska vara över. Det är mycket jag vill, men inget händer. Jag vill bli av med så mycket men blir aldrig av det. Det sitter som klistrat. Jag vill skrika för att få ut det, men jag har ingen luft eller ork för det..

Progress två

När Anna fick reda på att Jennis tavla var klar ville hon också ha en, men jag visste inte vad hon skulle få. Tillslut kom jag fram till en text men mer kommer jag inte säga för jag vet att hon läser min blogg, kanske inte hela tiden men hon gör det, det vet jag. Jag försökte värma mitt rum med ljus och det gick rätt bra efter några timmar.. Det droppade nästan ner i sängen men igen hann jag lägga handen i vägen så det droppade ner i min hand, varmt och skönt. Det blev en jätte lång sterain-stång som hänger ner för kanten. Lite coolt. Haft lite konstiga samtal med två killar, lite underhållande faktiskt, blåser dom som in i.... Jag har tagit ett, som jag hoppades på skulle bli länge, skumbad. Efter fem minuter vörjade jag slå bort bubblorna!  Jag såg lite på Simpsons och Family Guy sen så började jag redigera bilder på Picnik.


Sent inlägg med ett gäsp

Under dagen har jag varit hos Yoxx och hon fick möta mig få jag hittade till hennes hus, efter mys och pys så hittade jag inte hem så hon fick följa med hehe. När jag kom hem vid åtta så såg jag Top Model och sen gick jag vidare med min progress. En tavla till min moster och efter tre dagars jobb är jag klar! Ni får inte se den för min moster ska inte få se den innan! Vet inte när hon ska få den..

Avokado

Det här kommer låta konstigt.. Men jag har gjort någon pure med Avokado, Citron, Lime, Kokosmjölk och Melon. Till det har jag bröd..  Det låter riktigt konstigt men det är riktigt gott faktiskt. Doppar brödet i den gröna sörjan. Om bara någon timme ska jag bort tilkl Yoxx!

Festen är nu över

Då var man hemma efter min lilla fest. jag åt en massa mat och kakor, kommer bli fet nu! USCH!! Jenni försa sig lite så mamma fick reda på att min piercing var riktig, blev lite sur blev hon. Jag håller inte på med droger eller alkohol så. jag fick en hel del presenter. Tre saker från Sweden Rock, block, 5 tavlor som jag ska måla på, akrylfärger, hur-man-ritar-drakar-bok som jag redan har och dusch saker. Min lilla katt kom till mig direkt. Det var en bra kbäll ändå!

Måste sluta äta, eller äta mindre USCH!


Kalas dags igen
Snattare!!

Världens godaste paj åt jag idag! Det var grönsakspaj med ägg och ost på!! Supergott! Nu har jag ännu en -okänd- tjej som tycker att jag är söt..
Mormor tänte sno mina kläder nyss och det är bara jobbigt! Jag tar ju inte hennes kläder. Yoxx har gjort det igen:

jag ser texten på skåpet
som hon skrev igår
Jag Älskar Dig-M
Det värmer att läsa
för då känns det som hon är nära.
trots att jag vet att det är fel
hon sitter en kilometer bort
men det känns som flera miljarder mil
det är för långt
jag känner mig sjuk
när jag inte är nära henne
för hon helar mig
hon gör mig levande
om jag ligger död på marken
varje dag gör hon det
jag vill ligga intill henne
krama om henne
så jag somnar tryggt
jag vill vara med henne
när natten blir till dag
när dagen förvandlas till natt

Jag känner mig varm när jag tänker på dig
jag känner mig trygg när jag är med dig
jag älskar dig
Och det vet du.

Du är den rätta
Den jag älskar så
du är den som får mig skratta
När min egna värld är grå
Jag drömmer om dig
varje natt
Jag ser ditt leende
och smälter om igen
det går inte en sekund
utan att jag tänker på dig
jag vill bara se dig
när du smälter mig
låta mig falla
för jag vet att du fångar mig
du fångar mig i dina armar
och gör mig så trygg
bara din närhet
gör mig glad
att se på dig
gör att jag kan klara allt
jag är beroende av dig
du är min drog
jag sjuter upp dig i blodet
och så får jag ett rus
det svåraste med drogen
är att vara utan dig
det smärtar så mycket
när jag inte kan kyssa dig
jag sökte dig
i ett helt år
när du försvann
så skapades det många sår på min kropp
de blev djupa
för jag ville se dig
även om du var annorlunda
så var du det vackraste jag sett.
jag sökte efter drogen
som jag ville ha
jag trodde aldrig jag skulle känna drogens kraft
men det fick jag göra en dag.
jag är glad
att du skrev det där korta ordet
att du vågade visa dig för mig
så jag kunde visa mig för dig
jag drömmer om dig
och försöker känna dig
vill vara hos dig
dynget runt och mer
det är lov nu
det vill jag spendera med dig
vill känna dina armar runt mig
och dina vackra läppar mot mina
jag vill så mycket
mina ord räcker inte till
jag vill skrika högt i natten
somna in bredvid dig
det som var sagt
var att jag älskade dig
men det var falskt
för jag lever av dig
jag behöver dig för att funka
behöver din luft i mina lungor
din kropp emot min
jag behöver känna dig
jag drömmer om en framtid
då vi ses varje dag
då jag känner din närhet
för det är min verklighet

Nyttig men sen frukost..


Idag blir det en slappedag, kan man se på mig. En lätt sminkning utan ögonbryn för mormors kompisar som kommer idag. Fulfint kan man säga att min klädsel är idag. Jag har nog aldrig ätit nyttigare frukost än nu. Banan, Melon, Kiwi, Ichi och Äpple-mos-pure-smoothie. Väldigt gott och mättande för mig. Den blev dock lite sen. Idag drogar jag BFMV! Det går fortfarande galant med piercingen, inget blod, inget var, bara kliande för det håller på att läka.

Fredag + Ledig = Lov!

Jag är ledig på fredagar och mitt sportlov har redan börjat! Lite taskigt mot de andra som får gå idag med men jag skulle inte orka att gå på fredagarna, då hade jag gått under. Jag har börjat på nästa bild och ni kan väl få se en liten sneakpeak på den. Kanske senare idag, då ni kan se den som en toturial, bild för bild, steg för steg. Yoxx har gjort det igen:Jag insåg inte hur kall vår värld var
innan du kom till mitt liv och värmde mig
nu fryser jag
så fort jag är en centimeter från dig
jag vill bara stanna med dig
vara hos dig hela tiden
ta din hand
och aldrig släppa
du är den enda för mig
den som är gjord för mig
jag kan inte sluta älska dig
det är svårt.
helt omöjligt
så varför ska jag äns försöka
när jag går från dig
faller det tårar ner
jag vet inte om omvärlden ser
men jag känner hur de faller ner
de skrapar mot min hud
skriker vänd, spring tillbaka
kasta dig i hennes armar
krama henne
kyss henne
men gå inte ett steg till bort.
du kommer falla ner i gropen igen
hon kan inte rädda dig
hon är där borta.
jag vänder mig försiktigt om
det kan ju vara så att det är en dröm
att du står där bakom
sträcker ut dina armar och kramar mig
Det skulle vara rena himlen att se dig.
Drömmer om dig
när jag itne ser på dig
låtsas att det är dig jag kramar
när jag krampaktigt kramar kudden
gråter ner i tyget
vill ha dig här
det skulle vara pricken på i:et
om jag bara låg bredvid dig
det är kallt
och jag fryser.
jag vill inte se på livet¨
om jag inte får se det med dig
jag tänker inte andas
om det inte är din luft jag tar
du du och bara du
är det jag vill ha.

Hit it all out..

Det finns inget bättre, när man kommer hem från skolan, är trött och orkar inte mycket, sätter på World of Warcraft med Shout - Distrubed! Min nya droglåt! Eargasm!! Första riktiga dagen med piercingen, allt gå galant och det blöder knappt. Ännu en dag var jag med Yoxx och vad har hon nu skrivit?
Jag sitter och gråter
glädjetårar
trodde inte det var möjligt
men tamefan det var det.
Världens underbaraste människa
hon älskar mig
mig och bara mig
hon visste inte, precis som mig
allt föll på plats så bra
det kändes så jävla rätt
hon är allt för mig
och jag smälter när hon säger "Jag älskar dig"
det var inget som kunde hända mig
jag var inte menad att vara älskad
men av henne blev jag det
jag fick vara en del av hennes helighet
hennes värme spred sig kring mig
den sände strålar ut i min kropp
jag kommer inte glömma idag
när allt blev perfekt
detta är inte slutet
på min historia
detta är början
på berättelsen om Oss
Dementhia
Jag är riktigt jävla kär i dig
Det har jag varit från första sekund
Kommer vara det tills oändligheten får ett slut
Jag kommer alltid se på dig med samma känsla
för vi är lika men inte ändå
jag var så jävla rädd
när jag satt och skrev den där anteckningen
ville att du skulle veta
men var så rädd att det skulle vara slutet på oss,
Men det är bara början
jag längtar efter att få titta på dig igen
få känna dina armar runt omkring mig
dina läppar mot mina ännu en gång
du har blivit en drog
ett beroende
och jag vägrar sluta
Jag är så lycklig att du vågade skriva det första "hej"
och så glad att jag inte glömde dig under det året
så jävla lycklig
att jag faktiskt får vara en del av ditt liv,
När allt var skit
Och jag inte ville mer
Då trädde du in i mitt liv
Och gjorde allt bra igen.

Kärlek..

Jag har bokstavligen smält! Direkt när jag läste det började jag gråta, glädjetårar! Jag har aldrig varit så glad innan och känns mig mer älskad än nu, att någon verkligen vill ha mig.. Efter mitt senaste ex trodde jag att jag aldrig skulle hitta kärleken igen, men fanns i min skola.. I ett helt år har jag gått med en rädsla av att inte våga berätta något för henne men sen tog jag tag i det och det slutade bra, det är inte slut än, det är bara början.

Jag har äntligen piercat mig nu och vi blev chockade då vi skulle betala. Det kostar 500:- men han sänkte det till 200:- .... "Grattis i efterskått på födelsedagen" Alla gapade. jag blev glad i alla fall!
hon har det där speciella leendet
som smälter mig varje gång
hon ger mig trygghet och värme
när jag får hålla hennes hand
hon är sån som mina drömmar drömmer om
precis den jag vill ha
det är enbart hennes jag vill vara
med det händer inte mig
varje gång jag ser henne
blir jag helt varm
jag vill bara krypa upp i hennes armar
och aldrig behöva gå därifrån
jag vet
att hon gillar någon helt annan
att jag bara är en vanlig vän
men jag väntar än
jag ska finnas där för henne
när hon helst behöver mig
jag ska krama om henne
säga Jag Älskar Dig.
jag vill att hon ser mig
att hon vet att det är hennes jag vill vara
jag vill få kyssa henne
inför allas ögon
våga visa
att det är hon och jag
hålla hennes hand överallt
för hon driver bort allt som är kallt
jag drömmer om henne
hur hon rör vid mig
hur hennes armar kramar om mig
och hennes läppar rör vid mina
men det är bara en dröm
det kommer aldrig bli vi två
jag är för jobbig
så varför skulle jag hoppas då
jag ser henne i korridoren
vill mer än allt ta hennes hand
gå där intill henne
känna hennes närhet
jag ser hennes leende
när jag blåser på henne
hon blåser tillbaka luften på mig
och jag känner hur värmen sprider sig
om jag kunde få en önskan just nu
skulle det vara att den jag var med just nu
den personen
det skulle vara du
för då skulle jag inte vara ensam
jag skulle kunna pussa dig varje sekund
krama om dig en stund
och sen i dina armar somna in en stund
men det är bara en dröm
du blir aldrig min
jag kan bara hoppas
att jag en dag räknas som enbart din
det vore det härligaste för mig
om jag bara fick se på dig
ligga stilla i två timmar
och bara titta på dig
jag skulle vara den lyckligaste i världen
om jag bara fick vara din
jag skulle känna mig bäst och lagom fin
om jag bara fick vara din.
hej jag är kär i dig
jag vill att du är kär i mig
det skulle göra mig jättejätteglad
du är det vackraste jag någonsin sett
i sjuan hade jag en MEGA crush på dig
hehe
det har jag fortfarande
lite pinsamt om du läser detta
men då har jag iallafall berättat vad jag känner för dig
sen får du bestämma om du vill se mig mer
men du är underbar
det vill jag bara säga
och du...
jag är jordens lyckligaste när jag är med dig
läs min dikt på bloggen
den handlar om dig
men nu vet du
så skit i det
fan vad vacker du är...
trots att du typ bara sitter och äter kokosmjölk.
jag blir helt varm
antingen är det för alla lampor och datorn
eller så är det för att jag är med dig
åh jag typ bara älskar dig
lite sådär för mycket
hehe
ja...


olala 600:-

Jag har nu äntligen fått mina 600:- till septrum! Super glad! Det är nog första gången jag håller i 600:- jag har lyckats spara upp till 400:- i 20-lappar och tior. Kanske någon 50-lapp. På tal om pengar och siffror, jag har haft så tråkigt att jag räknat ut vad allt i Sweden Rock-tidningen, de saker som jag vill ha, kostar. Kom fram till: 101 889:- Det är mycket det... Nu får jag dåligt samvete över att jag kommer troligen spendera ca. 100 000:- på kläder till mig själv när jag kunde åka till japan fem gånger av de pengarna.. Uhuhuhu! Ett varmt bad är det bästa som finns och lite random så kan jag hålla andan i 27sekunder..

Sweden Rock-tidningen!!!

Åhåhåhåhåhåhåhå!! Efter en halvt depprimerad dag och att ha brustit ut i gråt under lektionen så hittade man en Sweden Rock-tidning på skrivbordet! Dreglade nästan över alla saker!! Hittade en tom CD-R skiva som jag tryckte in lite låtar på så vi har bra musik i bilen. Tur att man har en mormor som gillar Ozzy Osbourne, Disturbia, Bullet for my valentine och fler! Uch.. En massa prov efter sportlovet, kommer få plugga lite under lovet med, det ska vara en massa biologi, islam och matte. Imorgon blir det piercing efter skolan och en annan rolig sak, JIMMI! Vi ska ha han en timme och då ska matten fram, han är bra på att förklara! Nu ska jag gå och ta ett varmt bad!

Pungis!!

Det kändes som en helt vanlig dag fast det är Alla hjärtans dag.. Börjar jag rimma nu??? Jag ska bara göra ett kort inlägg nu innan jag går och lägger mig. Jag har som sagt varit med lilla Yoxx och det finns nog inget bättre, än så länge. Suttit extremt lite vid datorn och är lite ledsen över att min gratis tid på WoW snart är slut.. Rädd och nervös över imorgon.. Nej men det ska bli skönt och få göra det! Super glad över det! Super glad över att jag fick reda på en sak! Pungis! Den coola lilla saken! AH!!~ "Naww vad liten du är utan platåisarna! Du var väl typ blond i 7an..?" XD Jag fangirlade nästan "PUNGIS!! Det är verkligen Pungis som står framför mig!" Inte så bra eftersom dom nya 7orna spelade, eller hade spelat men ändå.. Får höra med imorgon!! Cha~


Urugasm Reklam!

Urugasm heter en tjej på bdb som är... hon är så fin så det inte finns ord för det! Om ni inte har bilddagboken så kan ni titta in hennes blogg! glitterbox.


ohno... ohyes!

Det blev inget piercande idag.. Lisa som brukar pierca var på utställning på sina produkter och tog med sig ringarna till läpp mm. Jacob hade bara till tragus. Så det blir på tisdag efter skolan, jag är glad ändå. Tårtan var lyckad och Matt var energisk som vanligt. Jag har nu en halv tårta för mig själv!! Den var riktigt god! Jag fick läppsyl som luktar bubblegum, silvrigt nagellack och halsband. Imorgon kommer YOxx!!!!!! Party igen!! Nästa helg kommer mina mostrar! Jenni aka. Moster Gnägg har varit i Norge presic så hon orkade inte åka hit så vi tar det nästa helg, vill inte stressa ihjäl henne. Hann gå upp.. tre lvl på WoW, lite kul. Nu är det foto time.

Fotokrig!


Troligen den godaste tårtan jag ätit!


Happy b-day to me~

Då fyller man 15 idag! Nu ska jag iväg och pierca mig~

Andas ut... Andas in... Hoppas!

Mormor ringde mamma idag igen och försökte övertala mamma eller något, om piercingen. Hon ville tydligen inte att jag skulle pierca mig för jag skär mig, utan att veta varför. Men mormor är för det, Peo med, eftersom jag inte håller på med annat. jag röker inte som många 15åringar gör. Super gör jag inte heller, eller festar. Så varför inte?

Idag har jag faktiskt städat hela rummet, själv för första gången! Det behövdes verkligen. Jag sorterade mina målafärger för många har stelnat eller tagit slut, men i alla fall, när jag skulle kolla en gul akvarell färg så sa det *popp* och hela min hand var gul! Det hördes ända ut och jag skrattade, blev faktiskt rädd.. Snacka om vakum! Dammsög gjorde jag inte själv, det fick mormor ta för jag verkligen orkade inte. Skulle jag tagit mig i kragen och dammsugit så hade jag inte orkat med läxan ikväl. Tyska läxa till måndag, 13 glosor. Det ska nog gå bra~

Bwaaa! ldmiedndösl

Mormor hittade mitt rakblad och det blir man inte glad över. Jag VET att hon vill mig väl men det gör hon inte. Hon gör det värre nu. Vad gör man när man är deppad och har inget att skära sig med? Jo, självmordsförsök. Och hoppningsvis funkar det, tänker man. Jag hade nästan själv börjat skära mig mindre och nästan slutat med det men nu när mitt jobb om det brutits måste jag fortsätta från Start. Det kommer vara djupare sår i nästan ett år och sedan kommer dom inte vara så djupa och inte så stora. Hon varlde det. Imorgon fyller man år och ska pierca septrum, om mamma nu accepterar det. Mormor ringde till henne igår och berättade för henne, mamma accepterade inte det riktigt. Hon ville att jag skulle vara 18 när jag pierca ögonbryn, läpp eller "tjurring". Däremot får jag ett till i örat eller i naveln. Naveln är det ställe där det är lättast att få infektion i! Jag ska inte ha i naveln för jag vet att jag inte är så jätte bra på att tvätta mig I naveln.. kommer ju kanppt åt så. Och jag sköter om mina piercings, i tio år har jag inte haft ett enda problem med mina öronhängen så varför skulle jag få problem med septrum? Hon trodde att nerven i näsan kunde skadas, finns det ens en nerv i septrum? Det är väl bara brosk? Jag är i alla fall inte så glad nu..


Mat: Fiskpinnar och ris

Det var riktigt gott med fiskpinnar och ris nu, det andra jag äter idag.  I skolan har det gått ovanligt bra, kanske för att jag snart fyller år? Jag hittade ingen Yoxx idag men gick ut på stan med Matt. Jag hittade ett par nya örhängen på Glitter som passar mig riktigt bra! Jag åt en muffins med blåbär och Matt tog en kladdkaka, man måste ju ha en kakbit när man är på stan! Jag stötte på min kusin och Lisa från Mblack Magic Tattoo. Snart smäller det!!


Nehe...

Det blev ingen Yoxx på lunchrasten idag men däremot hittade jag henne i ett klassrum sedan. Jag fick veta att man kunde ändra så jag gick på lunch med henne (Y) Ska nog göra det imorgon (Y) annars äter vi samtidigt + musik på torsdag.. orkar jag vänta? jag fick läraren att skratta så han slog huvudet i bordet idag (Y) Tänker inte säga hur.. Jag har börjat skriva om bläckfiskar med (Y) Kan lägga upp det här sen när jag är klar så får ni också läsa om dom?

Usch, fyra dagar kvar till min födelsedag.. Jag kommer dö.. 15år!! Det har jag inte varit med om innan! Haha..
Såg på WoW innan att dom har pyntat lite! Hjärtan överallt!!!Måndag måndag måndag....

Vad ska man säga om måndagar? Deom är alltid så sega men idag var det rätt kul faktiskt. Jag var men en tjej i skolan som kallas Yoxx, kan säga en sak om henne: Världens mesk sönaste person! Hon är alltis så söt och rolig och hon mår nog lika dåligt som jag gör iblad så det känns lite...tryggt nästan. Hon förstår nog det mesta som jag känner för hon har minst lika mycket ärr som jag. Jag har velat bli koompis med henne innan men sen får jag mina tankar: Hon kommer att tycka att jag är knäpp eller så kommer hon att döda mig. Inget av det hände. Vi kommer nog bli buddies nu. Jag har fått eargasm av Im So Sick - Flyleaf. Den är så Jävla bra!!! Så som jag kan känna mig ibland. Det var nog allt för idag..


Här kommer den då..

Jag har faktiskt lyckats ladda upp videon där jag sjöng med P!nk. Det är inte det bästa..
http://www.videofy.me/dementhia/167160

Allt är mitt jävla fel!

Precis när jag fixat min deppning sist  så lyckas dom att göra det värre igen. Jag vaknade tjugo i tio och jag brukar vara lagom hungrig på frukost en timme senare. Det är tydligen fel. Det är tydligen fel att jag inte äter frukost innan skolan med. Ska jag hinna göra mig färdig eller? Tydligen inte. Jag är inte ens hungrig på morgonen eller sugen på frukost. Jag har svårt för det och det kan inte jag hjälpa. jag har ju för fan mins 70 år på mig att ändra det. Det behöver inte ändras på en dag heller? Jag har tillräckligt med jobb att försöka låta bli att skära mig. Som jag inte kunde låta bli idag! Eftersom mitt lugnande, datorn, tar för mycket av min tid så ska jag bara skriva detta och sedan stänga av den och ha den av i en vecka så ska dom få se hur jag kommer vara!! Jag kommer vara mer deppad än vad jag är nu! Det kommer leda till självmordsförsök! Det känner jag på mig. Min tyska uppgift kommer bli väldigt depprimerande men det bryr jag mig inte för jag är depprimerad nu! Jävligt depprimerad! Jag har en önskan att någon kan skjuta mig ett trycka in en kniv i huvudet på mig! Nu blir många ledsna men det bryr jag mig inte om för jag verkligen hatar mig själv. Allt är ju mitt fel! Jag ska gå och dö nu.. eller fortsätta skära mig..


Orkar inte mer

Jag är bokstavligen trött på allt just nu. Allt är ju bara piss och blir inte mycket bättre. Det gör ont. Jag har inte kunnat sova för att jag tänk på Bäkka. Gråter hela tiden. Jag får inte i mig något att äta och blir bara trött av det. Jag vill inte se/träffa någon just nu, inte ens mormor eller de andra som bor här, bara Bäkka. Allt är bara hon just nu. Kan inte få henne ur huvudet. Ett av mina örhängen blev kastade för att jag inte svarade varör jag inte ville äta. Hade ändå tappat det andra paret. Jag ville inte prata. Jag borde bara gå och dö!


Vad är det med mig?

Jag har ingen aning om vad det är med mig. Jag har inte ätit något idag, inget alls. Eller jo, jag tog nudlar nu. Jag vill inte äta, jag vill inget alls. Jag vet inte om det är sen reaktion efter dumpningen. Jag vill vara ensam men ändå inte. Jag vill ha någon att hålla om och verkligen älska. Jag har haft en gråtkänsla i mig hela dagen och är förvirrad. Jag vet inte om det är så att jag verkligen är kär..? Men det måste jag stöta bort i så fall för jag tänker inte bli tillsammans med någon som bor trettio mil bort och bara kunna ses på loven. Det är bara hjärtekrossande och efter ett tag blir det kompiskänslor. Jag ska välja personer som bor nära mig! Men det är jävligt svårt eftersom alla jag känner bor runt stokholm - långt borta. Jag undrar hur Zozi har det också. Jag kommer säkerligen gråta några timmar och vara deppad.


Hade fel..


Se bara hur vackert det var!

Ja, jag hade lite fel igen! Kina's nyår var igår men vi får fira det hela veckan ändå! Fotografen som jag "snodde" bilden av måste ha haft roligt med att fota hela nyårsaftonen! Jag själv skulle vilja vara där! Kina kan!

Tack vare Felskapad@bdb har jag hittat ett nytt bra band! Hon hade spelat in sig själv och mimat till Im So SICK - Flyleaf. Hon är för rolig! Samtidigt undrade jag vad det var för bra låt och hittade det sen! Bara för bäst! Sångaren är rätt söt. En lite äldre tjej som sjunger rock och hon har sin egna stil, alltid liknande klänning och barfota, det långa håret, riktigt kvinnlig och sen growla! Det är inte alla som gör så! Sånt gillar jag! Gillar dom som vågar stå för det dom gillar och sin stil. Som jag!


Jag sjunger!

Det gick inte att ladda upp min video!

Spindelnätstårta?


Mormor tjatar på mig..

Det heter tårtan jag tänker göra på min födelsedag med Matt, hon ville hjälpa mig. Det kommer nog sluta med att hon äter upp allt innan. Det är en chokladtårta med hallon och jordgubbar i. Det låter smarrigt och lite monrigt. Alla gillar väl choklad? Man kunde ha vitchoklad som man spritsade runt och drog genom en tandpetare så det såg ut som spindelnät, man kan ha det men det ska inte jag, därför namnet.

En rolig sak är att varje gång jag skriver så kommer min katt och sätter sig i mitt knä. (L) Älskar henne!

Idag har det inte blivit någon matte! Jag har endast läst Religion, Tyska och halvsovit.
jag och Bekka hade ännu ett random-smatal... Det borde inte komma fram för dom som är känsliga! XD

Dagens droglåt är idag I Don't Believe You - P!nkHatarhatarhatarhatarhatar slask..

Kinesiskt nyår 2011: Kanin


Jag glömde nästan att det är kinesiskt nyår idag! Dom som föds detta året är kaniner, själv är jag råtta.. Kaniner är sötare än råttor. Tycker jag.  Nu ska jag fylla hela min blogg med kaniner!

Tydligen så hade jag inte fler bilder på kaniner...


Månkakan är en kaka som dom brukar äta på nyår och finare tillfällen! Det finns i alla möjliga smaker så det ska passa till alla!


Matte *suck*

Idag hade jag TVÅ TIMMAR MATTE!! Jag har aldrig räkant så mycket matte innan!
Jag kan ge er ett smakprov:

Beräkna med huvudräkning
a) 25% av 40 kor
b) 30% av 200 kor
c) 5% av 800 kor

Vad blir svaret? Ni råt inte fuska där hemma!
Den som svarar rätt får säga en sak som jag ska rita! (Har inget bättre förslag)


Din kropp består av 60% vatten, 18% fett, 5% mineralämnen och 1% kolhydrater. Resten är proteiner. Hur många procent av kroppen består av proteiner?

En sista nu:
Hur många procent är
a) 18 katter av 30 katter
b) 35 marsvin av 700 marsvin

Ta din tid!(För dig som verkligen vill kan få en till:
528/2 000=?)

Magont...

Jag hatarhatarhatarhatarhatar magont! Det gör ju inte lite ont! Sitter som en boll för att försöka hålla smärtan borta, men det hjälper inte. Vet inte varför det kom nu. Lite trevlig information: Jag har haft mens nu i över en vecka och slutade igår och det borde inte göra ont nu, om det inte spökar så det slutar någon dag och kör igen. Jag har väldiga problem med det. Inga p-piller funkar inte heller typ. Jag har sagt att dom gärna får operera bort hela livmodern för jag tänker ändå adoptera en japansk, koreansk eller kinesisk unge. Så får dom sötisarna ett hem. Men det är väldigt kul att få så ont då man äter äpple, tappar matlusten. Jag försöker att trycka i mig äpplet för att inte slänga ett halvt äpple. Jag kom på senare: Det är för att jag fått i mig för mycket mjölk. hehe~ Såsen i skolan och sedan glass = kaos i magen på mig!


Jag har bytt droglåt nu med, till Mean - P!nk. Det är en riktigt bra låt som beskriver verkligen hur folk är idag. Elaka, mot varandra och naturen. P!nk är en riktigt bra sångerska som vågar att sjunga om det hon tycker utan att bry sig om de andra. Folk är elaka, själv skadning och självsvält, presidenten är en skit, Brittany Spears är knäpp och att hon inte vet vart hennes man är, räcker det inte med att hon är söt? Hon är nog den enda kändisen som INTE förstorat sina bröst och liknande.

...it's full of evil Clown's...

Stackars dom som nu tänker åka till Egypten och nu inte vill för det som pågår där. Det är mer synd om dom som jobbar där. Dom får leta upp ett nytt ställe som dom kan åka till, snacka om snälla! Jag trodde inte att dom skulle få det! Läste att någon sport"nisse" har fått 70miljoner i lön eller något, det stod ett namn och sedan 70miljoner i malmö - det var på Sport så det var inget rån eller liknande. Världens äldsta kvinna har dött nu!

"När hon föddes var det motordrivna flygplanet inte uppfunnet. Igår dog Eunice Sanborn, 114 år och 195 dagar gammal" Hön är ju 101 år äldre än mig!  "Hon upplevde två världskrig, 21 presidenter och fick se hur hela det moderna samhället växte fram. Hon var gift tre gånger och hann fylla 114 och kom halvvägs till den 115:e innan hjärtat stannade. Alla henns män dog innan henne, hennes sista make dog -79. Eunice överlevde även dottern Dorothy som dog 2005, 90 år gammal."
Herregud är nog det enda man kan säga!

Drogar Funhouse - P!nk

Hemma~

Då var man hemma!! Det har varit en sån seg dag idag med! Gå till tio i tre är inte det roligaste. Speciellt då man inte vill jobba med något. Jag har funderat på vad för tårta jag ska ha på min födelsedag. Funderar på choklad.. Vem gillar inte choklad?? Bekka försökte hjälpa mig men det gick inte så bra.. Jag får kolla på Recept.nu - Där dom har mycket gott. Jag ska snart köra på matten där jag snart ska ha prov i. DÖR! Först ska jag äta mat, fisk~ Jag älskar fisk och äter det varje dag! Och jag hade fel imorse, det är imorgon det är vikarie. Ja, nu ska jag leka lite till på datorn, hemsidor och WoW. Bye~

Bilduppgift från skolan:


Ohayo! God morgon! Good morning..

Och vad det heter.... igen. Då var det Tisdag! Fick höra att jag skulle ha vikarie i skolan, tre olika. En av dom, Jimmy var med i Böda Kamping, pogrammet på tv, han hade klockan "Ring för sex". Efter det har han konstigt nog varit kvar på skolan men alla skämtar med honom. Rolig matte- och fysiklärare. Det är något med våra fyriklärare, vår andra fyriklärare är bög (Y)
Igår kunde jag knappt somna för Bekka och jag hade rätt roligt över mobilen! Hon fortsatte med att jag är fin och snygg och jag skev " in your dreams <3" och hon skulle tydligen drömma om mig.. (Y) Allltid kul när någon drömmer om dig. Eller? Ja. Nu ska jag börja göra mig klar till skolan - Bye

Resultat:

Kan detta vara en gotisk vardagsmakeup som vampyr? Kanske...
(Det röda på halsen är inte som jag blivit/har rivit mig, sugmärke eller något sådant, det är den röda ögonskuggan från random-sminkningen igår, det vill inte riktigt gå bort. Sitter som klister)

RSS 2.0