Christian Siriano - Vinnare över Project Runway sässong 4

Jag såg nyss på Project Runway season 4, final. Jag visste redan vem som vann, Christian Siriano. Han är min absoluta favorit inom design! :D Läs om honom här nedan och kolla om du också gillar honom. (Texten är översatt från Wiki. och jag har varit lat utan att kolla hur översättningen är, låt det vara som det är)



Christian
Siriano (född 18 november 1985) är en amerikansk modedesigner och vinnaren av den fjärde säsongen av amerikanska dokusåpan Project Runway. Siriano är seriens yngsta vinnare.

Sonen till Joye och Peter Siriano var född och uppvuxen i Annapolis, Maryland. Han är av italiensk och tysk härkomst. Siriano's föräldrar skilde sig när han var fyra år gammal, men han har sagt att hans far är fortfarande en del av hans liv.

Siriano har sagt att hans föräldrar stödde konst och uppmuntrade honom och hans syster att driva kreativa områden. Som barn studerade Siriano balett, och på en mars 2008 Ellen utseende, beskrev han sig själv som en "musikalisk teater unge som älskade kostymer". Siriano intresse kostym inspirerade honom att göra karriär inom mode. Han började designa kläder tretton års ålder, när hon jobbade som hår bricka och styling assistent Bubbles Salon i Annapolis, och så småningom började sy kläder till salongen årliga hår shows.Siriano gick gymnasiet Baltimore School for the Arts, men tillbringade sin första år Broadneck Senior High School. Skolan får Siriano välja modedesign som hans studier.

Efter att avslås av Fashion Institute of Technology, valde Siriano att studera utomlands på American InterContinental University i London, England. Efter rekommendation av en lärare under hans sista år började han praktiserar Vivienne Westwood, och senare, vid Alexander McQueen, som Siriano har sagt är hans favorit designer. Siriano flyttade till New York City efter examen från college.



Många var rätt tveksamma på honom för sina dramatiska kläder, men alla gillade det ändå och efter han vunnit Project Runway skärpade han till sig och gjorde "normalare" kläder som alla verkligen älskade. Vad han än gör så ligger hans egna smak bakom det. Vild, svart och drama!

Victoria Beckham gillade hans kläder, han fick henne att LE som man inte är van vid att se, hon bad honom göra en klänning till henne och klart han gjorde det. Det var en av hans drömmar! Mer information har jag inte nu..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0