EWWW

Jag är riktigt trött på skolan nu. Ligger efter i en del saker och måste få dom gjorda så jag kanske kan komma in på ett gymnasium. Visst, det är inte många som sökt till Bild men ändå. Jag vill inte ha super dåligt betyg. Jag vill känna mig smart när jag ser betygen i Juni.. Fast det kommer jag nog inte. Nationella proven ploppar upp lite hela tiden. SUPRISE! >: Det går inget bra. Stressigt. Jag klarar inte av denna stress. Vet inte hur jag ska göra för att lugna ner mig och hålla mig från att gråta varje gång jag kommer hem.
Morfar vill att jag ska komma hem till honom med.. Jag har en present där som väntar.
Jag har haft näsblod fyra dagar i rad nu.. Kan vara för stressen eller så är det för blommorna som slått ut och pollen. Jag vill inte detta!!
Jag käkade nyss fisk och potatis, skulle ha tsatziki (?) till men den smakade konstigt.. ÄCKLIGT!
Tror den var gammal >: URKK!!!! Får inte bort smaken heller ;_____;
Slog innan huvudet i väggen när jag skulle gå ut ._. sedan stoppar man näsan i såsen -_-
Denna dagen är inte på min sida.

Seg uppdatering.

Jag har nu flyttat över till Tumblr. Jag har helt och hållet blivit förälskad, men lägger mest bara upp bilder som jag gillar. Här kommer jag skriva mer om hur dagarna varit, så det kommer inte bli så mycket uppdateringar. Jag gör inte så mycket om dagarna så.

Idag kom Matt över en stund och vi kollade på nätet lite. Strong Heart YG special såg vi.
Skolan är snart och det känns lite skönt faktiskt. Samtidigt vill jag inte dit för nationella >:
Jag får komma hemifrån lite och tänka på annat, prata mer med mina kompisar.

Fredrik har kommit ner till Blekinge och vi ska snart hitta på något. Antagligen blir det imon eller lite senare idag. Men jag tror fortfarande att det blir imorgon.. Det blir nog grillning eller filmtittande. Vet inte vilket. Hmm.

EXO har nu debuterat (?) och kommit ut med en ny låt, enligt mig är den kinesiska med EXO-M bättre.
Ja, dom sjunger om MAMA men det är inte Mamma.. Det betyder gud eller majestät. Låter lite konstigt men så är det. Konseptet till kläder och video var från X-MEN ._. Wolverine och alla dom. Ingen aning om varför.. Hm.

Aisha, min katt spydde dregel i min säng..


RSS 2.0