sockerkaka med bajs <3

Fortfarande hos mamma. Vi har mest tagit det lugnt, ätit en massa, bakat, kollat på tv och gått en runda så jag har fått tagit kort på vår vackra natur. Jag har kommit på att Brando Lee hade en snygg kropp, kom på det efter jag såg The Crow. Bra bra film, dock gammal. Få filmer är bra. Men men. Jag fick tag på en dator hemmifrån som landade här för jag skulle kolla en sak på nätet och mamsen har ingen dator. Klar med plugget nu, halvt. Fattas bara att ta med papprena till skolan nästa vecka och skriva dom på en dator och sen skriva ut. Japps. Mycket man ska göra hela tiden. Hemma själv på onsdag, ska försöka ta hit Matt.. annars får mormor sitta här med mig och datorn. Åker väl hem då annars eller något, blir typ halloween partaj på fredag.

Nu ska jag återgå till att kolla på Waterwörld och äta sockerkaka med choklad i :) Seya'♥

Åh man kan hitta så många gamla fula cp konstiga bilder på denna datorn ♥ nästan kärlek på det...

Choi Seung-hyung

최승현 var född 4 November 1987, 23år gammal, är mer känd med sitt artistnamn T.O.P och är med i gruppen BigBang. Mer än att sjunga och rappar har han varit med i ett par serier som IRIS med Lee ByungHun.
Choi har länge varit vän med G-Dragon som också är med i BigBang och har nästan hela sitt liv rappat. Efter G-Dragon flyttade ifrån staden de bodde i började Choi i ett band och gav ut ett litet album och blev med i en tävling för att kunna bli en artist men de sa till honom att han var för knubbig för att bli artist. Han gick ner 20kg på 40 dagar och sex månader senare försökte han med tävlingen igen och gick vidare.

Choi valde artistnamnet T.O.P , 탑 , när han blev med i BigBang och en av två rappare. Enda sen de släppte sitt första album 2007 har de varit en stor succe.
Efteråt har han gjort soloalbum med Taeyang och G-Dragon. Han gjorde mer låtar med sitt band och hoppade mellan sina egna soloarbeten och bandets. När han gjorde Turn it up fick bara reklamen av låten 200.000 tittare inom 48 timmar. På bara några minuter fick orginalet 1 miljon tittare på Youtube. T.O.P är den första koreanska artist som fick ut sina låtar på iTunes. De senaste året har T.O.P gjort ett album med G-Dragon som blev succe.
I Oktober började T.O.P spela i en film som från början är en japansk manga Absolute Boyfriend, filmen finns redan som japansk och tawainesisk och nu är det dags att få ut den som korenask med T.O.P som huvudperson. Filmen kommer ut någon gång 2012.

Intresserad av IRIS?
아이리스 gjordes 2009 och kostade 20 billioner WON, 17 miljoner USD. Filmen utspelar sig i Korea, Japan och Kina. Det är en action serie med romans. Det är både Nord- och Sydkoreaner i serien, först var man lite skeptisk över hur det skulle gå men det gick prima :)

Två livslånga vänner, Kim Hyung-Jun (Lee ByungHun) och Jin Sa-Woo blir med i sydkoreas speciella uppdrag som soldater och kommer i kontakt med en lurig kvinna, Choi Seung-Hee (Kim Tae-Hee). De två vännerna faller för samma kvinna men vet inte om det. Mitt i natten blir dom förda till en bas. Där blir de torterade för att se hur mycket de han hålla ut och om dom klarar av uppdraget. När de klarar testet får de träffa en högre man som berättar att de ska döda alla som kommer för att skada det sydkoreanska systemet, även om det är presidenten.
De blir ledda av kvinnan båda männen gillar, Hyung-Jun tycker att det verkar något lurt med henne och tror att hon spelar. Hyung-Jun's vän So-Woo håller inte med.
När de gjort ett uppdrag med att döda presidentens efterträdare så när han står i det Blå huset får han minnen tillbaka som han inte har en aning om, att han stått på samma plats innan. Samtidigt är en elitmördare (T.O.P) på fot och dödar de politiska inblandade personerna. Ni bör se den.


The badass man T.O.PMamma en vecka...


Kai of Gazette - Happy Birthday~ End~


Kwon Ji Yong

권지용, mer känd som G-Dragon, 지드래곤, är född den 18de Augusti 1988 och är då 23år gammal. Han jobbar som sångare, modell och sångskrivare. 2009 släppte han ut sitt soloalbum som heter Heartbreaker, låten som har samma namn låg etta på toplistan i Korea en lång tid och albumet fick pris för "årets bästa album 2009". Året senare, 2010 gjorde han ett till soloalbum, denna gången med sin vän T.O.P från samma band - BigBang.  High High blev en stor hitt. Många andra band har blivit inspirerad av den unga mannen inom både mode och sång.

Han är född och uppväxt i Korea och blev med i sitt första band som gångare i åldern som åtta år! Det lilla bandet gav ut en julskiva och han sa till sin mamma att han skulle aldrig kunna bli en riktig sångare. Under fem år har han tränat dans och sång. I tredje klass blev han med i den amerikanska gruppen Wu-Tang Clan. Det var då han började rappa och tog lektioner, då var han 12år. Medans han höll på att lära sig gav han ut en till skiva 2001 där han skrev sin egna text, han medgav att hans engelska sög och att det handlade om samma sak "Jag är ung och jag är bäst". Som 14år skrev han på ett sångkontrakt och under ett år fick han städa studion efter andra artister och ge dom vatten medans de dansade. Han träffade på en kille som hette Dong Young-bae, det var då han kom på sitt artistnamn G-Dragon. Efter sex års träning och lyssnande på de andra artister blev han ledaren i bandet BigBang med Dong Young-bae, eller Taeyang som han kallar sig på scenen, och tre till.

De kom ut på tvn med sina nya album men sålde bara ett par 10.000 exemplar. Efter många låtar gjorde G-Dragon en låt som heter Lie som blev en stor hitetta i Korea och deras kommande singlar blev toppade.

De senaste åren har han hjälpt Taeyang med ett soloalbum och gjorde ett eget som heter Heartbreaker samt en del låtar med CL och Dara från 2NE1. Han har gjort många låtar och konserter men även två låtar med Park Bom från 2NE1 som heter Having an affair.

Macro och Gdragon


G-Dragon kan.


Vanness Wu / 吳建豪

說愛就愛

Is This All?Vanness Wu är halvt tawaines och amerikan. Han är sångare och skådespelare, han gör ett par andra saker med. Denna man föddes 7 Augusti 1978 i Santa Monica, Californien. Innan han flyttade till Taiwan jobbade han på en telefonaffär, sedan blev han med i det tawainesiska bandet F4 och kallade sig då Mei Zou, 美作. Detta band startade 2002 och deras låtar kom upp på listan "10 mest lyssnade tawainesiska låtar under 2002". Han slutade i bandet och gjorde en skiva med Kangta som är koreans, med endast engelska låtar så han kunde sjunga över hela världen och så alla förstod. Sedan efter det har han gjort en del album för sig själv. Han har varit med i en hel del tawainesiska drama filmer/serier, med och utan sina vänner i F4. 2009 var han med i Autumn's Concerto med Ady An som är en väldigt vacker kvinna.

Är du intresserad av Autumn's Concerto? Det är en riktigt bra serie.
Vanness Wu spelar Ren Guang Xi och Ady An spelar kvinnan Liang Mu Cheng som han är tillsammans med och får en son med.


Ren Guang Xi går i skolan och tror sig ha det bästa livet och leder ett antal företag och är en duktig hockeyspelare och är snygg (såklart). Egentligen har hans liv ingen glädje och motivation. När han träffar Liang Mu Cheng ändras allt. Liang Mu Cheng jobbar är en matsäljare på skolan. Hennes förflutna låter hon inte ta över hennes liv utan lever glatt och positivt. Ett  förslag för de två tillsammans och Gung Xi ändras sakta medans Mu Chen lär honom hur man ger och älskar. Allt förstörs när Guang Xi måste gå igenom en hjärnoperation som får honom att vakna upp utan minne av sitt förslutna. Hans mamma ber Mu Cheng att låta Guang Xi vara och hon gör som modern ber. Kort där efter får hon reda på att hon är med barn med Guang Xi.

Sex år går, Mu Cheng har levt stillsamt med den unga sonen medans Guang Xi är en underbar advokat med inga minnen av sitt förflutna och är förlåvad med en annan kvinna, en knäll och vacker doktor som tog hand om honom efter operationen. Guang Xi får små bilder i huvudet av sitt förflutna men håller det försig själv. Ett jobb får honom att åka till byn Mu Cheng och sonen bor i. Han blir vänner med sonen och modern han inte verkar känna till. Sonen som heter Xiao Le, åker efter Guang Xi när han åker tillbaka till sitt hem. Xiao Le kolapsar av sig sjukdom, diabetes, Guang Xi's mamma hjälper honom. Guang Xi's framtida fru kollar Xiao Le och ger Guang Xi ett armband som har ett USBminne med bilder av han och Mu Cheng. Dagen innan deras bröllop kommer han på vad armbandet är och ser fotona på han och Mu Cheng. Då förstår han att alla har ljugit för honom och alla minnen kommer tillbaka. När han hör ett pianostycke som Mu Cheng kan känner han igen det och kommer även på att Xiao Le är hans son. Mu Cheng's kompis hamnar i knipa och ber Guang Xi att hjälpa till som advokat. Hur kommer dom göra upp allt som hänt dessa sex åren? Kolla in den så får ni reda på det ;)

uups

Ett par Jaejoong som inte kom med igår


Kim Hero Jaejoong


To tired to care


゚・*:.。. .。.:*・゜Happy★Birthdyヽ((◎´∀`◎))ノ゚・

Kai som spelar trummor i The GazettE. Han ersatte Yune som spelade i bandet fram till 2003, han missade mycket. Kai har varit med en lång tid och har passat bra i bandet, han är en av de bästa och sötaste trummisarna som finns. Kai är inte hans riktiga namn, det är hans artistnamn, hans riktiga är Tanabe Yutaka. Det har pratat om att han heter Uke i efternamn men det är inte sant, det är saker som fans, som jag har kommit på. Han är född 28 Oktober, visst det är imorgon men i Japan är det redan 28de. Året mannen föddes var då 1981 i Tokushima.


(*′皿`艸)

Jag är så efter!!!!!! Jewille fyllde ett år för nästan en vecka sen!! GRYAAAAAH!! GRATTIS JEWILLE AOI ISHIHARA~ För er som inte vet så är hon Miyavi's senaste dotter. Och för er som inte känner till Miyavi, stackars er... Ni har missat något stort! 8|

Annars har jag varit ute på stan med Matt och Sara . Matt handlade på och när jag likväl ska handla så kan jag inte bestämma mig för vad jag ska köpa (*′皿`艸) I was like 'WHYYYY????!1' Det suger att ha för lite pengar. Meeen jag hittade tillslut. :3 Vi åt kaka med 83 kaka gillar vi, alla gillar kaka, den som inte gillar kaka ska vi döda :)

Oyasuminasai~

Greetings from grandma!

När jag hade tråkigt medans jag väntade på att hårfärgen skulle bli klart så fotade jag mormor kehehehe~

Kawaiiness

Skönt att ha håret klippt och färgat. Back to track agaiN!!!1 8D happi görl!!~
Jag har suttit och kollat på Hello Baby:Shinee hela kvällen. SO KAWAII~ ~ ~ ~ ~ ~ Jag har inte sett sötare på länge!! Och nu så ligger Aisha och ser söt ut i sängen~ ~ ~ ~ Awh~ This day has been a Kawaii-day all long~ >3<

Imorgon blir det stan med Mathilda och Sarah. FIIIIKAAAA!~


Foton från promenaden i svängstad


fukking sweet~

Det är riktigt skönt att skriva klart läxan, kolla lite på TRON och sedan gå och ta en dusch när man inte får kolla på film längre och då sätter sig vid datorn. Thats kind of life. Fyra dagar kvar i skolan  denna vecka, sweet~ Sedan är det lov i en vecka!!~ Its fucking sweetness~

Gonna take a shower, BRB!plugga plugga plugga plugga . . . .


Magmuskler

 

 


That ass !!!
inspiration


Det är inte okej

Det var trevligt som vanligt att ha hem Mathilda. Vi satte oss vid datorn och kollade in Lee Joon, Taeyang mm.. vi hittade Teen Top. Jag trodde att dom var dåliga men vi hörde innan en låt som var bra men visste inte vilka det var men sen så kom det ett förslag i kanten: Teen Top - Supa Luv, det var den! So happy!! Vår nästa drog 8D Sadness att dom är så unga ;__; 15år !!! okej 16.. CAP <33 I don't have words for him... >3<
Det är så kul att se Mathilda's min när hon pratar och sen ser magmuskler XDD Jag kommer få magmuskler av allt skrattande fuuuu~ >:


Som socker täcker det världen


Tiden gårEn flugas värld bland blommorna
Aisha tagen med den nya Nikon D3100


Inte mycket har hänt - tack vare skolan

Skulle ha varit med Matt idag men så blev det inte. Träffade Max på bussen, trevligt trevligt :3


Kinas 4 nu äldsta människor

Lou Mienan föddes 4 November 1898, är idag 112 år och 346 dagar gammal (Kvinna)

Sun Fenglan föddes 28 November 1898, är idag 112 år och 322 dagar gammal (kvinna)

Li Suqing föddes 14 Januari 1899, är idag 112 år och 275 dagar gammal (kvinna)

Wu Xizhen föddes 13 Februari 1899, är idag 112 år och 245 dagar gammal (kvinna)

Längst nu levande människor i Japan

Chiyono Hasegawa föddes 20 November 1896, är idag 114 år och 330 dagar gammal (kvinna)

Jiroemon Kimura föddes 19 April 1897, är idag 114 år och 180 dagar gammal (man)

Misawo Okawa föddes 5 Mars 1898, är idag 113 år och 225 dagar gammal (Kvinna)

Kame Nakamura föddes 8 Mars 1898, är idag 113 år och 222 dagar gammal (kvinna)

Hatsue Ono föddes 31 Oktober 1898, är idag 112 år och 350 dagar gammal (Kvinna)

Tome Takaoka föddes 1 Januari 1899, är idag 112 år och 288 dagar gammal (Kvinna)

Hina Shikawatari föddes 1 Januari 1899, är idag 112 år och 288 dagar gammal (kvinna)

Ichi Ishida föddes 15 Januari 1899, är idag 112 år och 274 dagar gammal (kvinna)

Suma Tamagawa föddes 14 Mars 1899, är idag 112 år och 216 dagar gammal (kvinna)

Kame Takamiyagi föddes 10 Juni 1899, är idag 112 år och 128 dagar gammal (kvinna)

Toshi Higano föddes 19 Juni 1899, är idag 112 år och 119 dagar gammal (kvinna)

Ine Atarashiya föddes 6 September 1899, är idag 112 år och 40 dagar gammal (kvinna)

Mitsue Nagasaki föddes 18 September 1899, är idag 112 år och 28 dagar gammal (kvinna)

Terue Ashida föddes 20 September 1899, är idag 112 år och 26 dagar gammal (kvinna)

Takeno Fujita föddes 1 December 1899, är idag 111 år och 319 dagar gammal (kvinna)

Today is a movie day

2011-10-14

sorry for the mess

2011-10-12
Fem månader tills jag fyller 16år

the boringdomenessing day

Det var inte speciellt kul hos morfar. Var där ett dygn innan jag åkte hem. Vi åt mest en massa mat och kollade film, gick ute med hunden i det kalla vädret och fotade och kollade på när morbror spelade dataspel.
Det var det. Imorgon är det halvdag i skolan, slutar 12 och efter det ska jag och Matt ha kul med Sarah.

My nails needs a makeover


I MUST NOT.....

I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT SEX. I MUST NOT THINK ABOUT…..


TO LATE!!

DOM DOM DOM

It's the loneliest feeling in the world - to find yourself standing up when everyone else is sitting down. To have everybody look at you and say "what's the matter with her?" I know what it feels like. Walking down an empty street, listening to the sound of your own footsteps. Shutters closed, blinds drawn, doors locked against you. And you aren't sure whether you're walking toward something, or if you're just walking away.


Matt var helt konstig idag... Hon bara försvann på sista lektionen, hon åkte typ hem.. Hum..
Idag fick jag iaf gå ut och fota med mormor medans hon rastade hundarna. Det är nog det enda sättet att få ut mig o gå på. Annars är det dödens tråkigt. Direkt när jag kom hem och skulle ta av mig skorna så får jag en jävla snigel på fingret!!!!!!!!!!!! DOM ÄR SÅ ASENS ÄCKLIGA!!!!!!!! ÖRRRRKK! D8 Det räcker med att kamerans batteri dog.
S k a    s e    o m     M S N     f u n k a r .     T r o l i g e n     i n t e .    M e n     w h a t e v e r .

kvälls redigering
Tankar. . .

Det är egentligen konstigt hur man egentligen kan känna sig så äckligt smal men sedan i den andra sekunden så äckligt tjock. Är det mitt huvud som spökar med mig eller är det så att det bara är så. . . Jag blir förvirrad och rädd över mig själv, för mig själv. Det börjar bli en av mig vardag, eller så är det redan det. . .

MBLAQ - OH YEAH ♥

Yo, amigos
Haha, this is how we do it
MBLAQ, let's go
It's new brand, yeah
you know the name is
it's MBLAQ
Listen

Modeunge naemamcheoreom swipjin anteora
Sarangttohan geuge swipjin anteora
Naemameul sogaseo beoryeotdeon geuttae
Geudaega naege barangeosi igeoyeot deora (Feels so sad)

Naege gihoereul jundamyeon joheulgeot gateunde
Mameul badajumyeon gwaenchanheultende
Geunde eojjaetgeon doraseoneun geudae

Sesang nugudo neol daesinhalsu eobseo
Nugubodado neol sarang haneungeon naya

Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, yeah, yeah

Nareul bomyeo miso jitneun geu eolgureul saranghae neol

Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, oh, oh
Oh yeah, I'm feelin' good
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, oh, oh
Oh yeah, I'm feelin' good
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, yeah, yeah

Yo, sarangi byeonhagineun handaneun mari
namdeuri naege haejwotdeon geumari
jigeumcheoreom ttak matge tteoreojyeo
naejeongsindo dolgo dolgo dora

I like it like that
kkeokkeojin nalgaecheoreom churakhaneun
bitbaraen sajinui kkocheul boneun
nae simjangeun ttwilsu eobsi muneojine
neoreul wihae dallyeogane

eotteon mueotdo neol daesin halsueobseo
jigeum isungan neol saranghaneungeon naya

Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, yeah, yeah

Nareul bomyeo miso jitneun geu eolgureul saranghae neol

Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, oh, oh
Oh yeah, I'm feelin' good
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, oh, oh
Oh yeah, I'm feelin' good
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, yeah, yeah

Aw~
Are you ready my fellas?
Let's go

(Ohohohohoh~
Yeah~)
Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, yeah, yeah

Nareul bomyeo miso jitneun geu eolgureul saranghae neol

(I can't stop, I can't breathe baby)

Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, oh, oh
Oh yeah, I'm feelin' good
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, oh, oh
Oh yeah, I'm feelin' good
Oh yeah, yeah, yeah
Oh yeah, yeah, yeah

Clap your hands, everybody, everybody clap your hands
Clap, clap, clap, clap, clap
Oh yeah

The picture is talking with you!
Some times it doesn't go as you thought. . .Skulle följt med mormor ut och gått med hundarna, fast jag tänkte fota med min nya kamera. Hundarna är hennes ansvar. Iaf så har hon ont i nacken och det blev inget ute. Kanske blir imorgon. . . We'll see. . .LORÉAL PARIS: glam shine reflexion180

Hårfärg.

För er som undrar, när blev jag rosa/svarthårig? Det är två veckor sen nu. Precis efter praon färgade jag över det gröna. Det blev bättre än vad jag trodde men den håller inte sååå bra. Det är redan lite bäbisrosa. .. Nästa färg får bli blond ett tag. Sen får det nog bli rött. Känns som om det var ett bra tag sen jag hade den, kanske inte är det men ändå.

Nästa gång vi köper hårfärg får bli orange, riktigt blå eller en riktigt lila. Un.

Me under these days


*suck* im not dead, just bussy.

Under prao: Allt gick jättebra och det var super kul. Jag fick MVG och ett bra omdömme. Gratis måltid för en gång fick jag där på köpet (Y) I gave them a drawing. And now it stands there.Övrigt: Det har varit mycket med skolan, vi har börjat på musikalen som jag inte får berätta ett ord om.
Bara idag har jag varit på kalas, Matt fyllde år i Torstes och bjöd på kaka. Nu är allt kul slut och jag kommer droga med bilder.

RSS 2.0