Valborg i bild del 2.Valborg i bild del 1

Valborg.

Var det bara jag som inte såg bröllopet igår? .___.
Well well, idag ska jag åka till Linnryd och fira valborg med mostrar & co.
En massa mat kommer det bli och kanske lite skoj. Inte vet jag.

Me ヾ(≧∇≦)ゞ チガウゥTransforming.
Bilder.
SnoppNäsa med blå ögon

Skolan var en seg underhållningstid med en massa prat och bild. Inget annat.

Im back, yes i am!

Då var man tillbaka i Karlshamn igen.. Åkte direkt till Växjö efter skolan och där käkade man kinamat med mostrarna som försvann snabbt till jobbet. I gallerian som vi käkade på jobbar båda i. Hehehe, Jenni på BIKBOK och Anna som väktare. Tittade lite väldigt länge på de söta kineserna~ :3 Spenderade lite pengar på en ordbok: Japank-Engelsk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8DDD Me happy!!!!!!!! MAHAHAHA!!!!!! Ska nu lära mig riktig japanska!!!!!!!! Vänta du bara >:)


Skola

Im going there with the cuuuurlllls!Åh denna härligare dag~Det har väl varit bättre idag. Fick ju träffa YoXx och det behövdes! Menar det!
Är mycket gladare nu. ska väl ta och skriva på min serie, hitta en ny rollkompis eller fixa bilder och anime. Vad blir det? Inte vet jag... Mitt finger tar död på mig!!!!!!! Lockade håret till imon.

Ny header?

Jag känner lite för att byta header.. vet dock inte hur det ska vara och vem som ska fixa det.. Alla verkar undvika mig eller inte vilja hjälpa eller ha annat för sig. Jag får väl iaf designa något så man har några förslag.

Det har bara blivit frukost idag. Vill gå ner. Börja på karaten. Vill gå tillbaka till skolan där jag kan bli älskad och ge kärlek tillbaka. Våga vara mig själv igen. Bara i hennes armar. YoXx. Saknar henne så. Bara hennes namn får mig att gråta. Den bästa personen som finns. Jag är bara patetisk...

Borta hos mamma.

Fredag: Piffade till mig lite extra. Jag och mamma åkte iväg med henned närmaste vänner och handlade, istället för påskägg köpte hon ett halsband med klocka (bild nedan) som jag velat ha länge och det kommer jag ha mycket mer än godis som försvinner direkt och gör ingen nytta. Vi åkte ut till vännerna och hade en liten fest med massa mat. Jag försökte äta så mycket som jag brukar men de tyckte att jag åt lite och fick trycka i mig lite till. Kyckling, potatissallad, sallad, grillade grönsaker, kex, ost, frukt och massa läsk. Den dagen gick jag upp tre kilo nästan. Jo, nu vet jag hur mycket jag väger. Ungefär 45kg. Ucsh!!Lördag: En slappig dag med glass och lite mat. Fisk och potatismos. Gott när ens mamma är utbildad kock. Morfar kom förbi och ångesten kom fram. Han gillar inte min septum och vill dra ut den. Jag älskar den och undrar om jag gör helt fel saker. Om jag borde lyssna på honom eller inte. Alla världens frågor kom fram. Ändå vill ha ha en tavla av mig. Vad ska man göra?

Ibland kan det leda till något.

Då har man varit på stan idag. Jag hade väldigt kort tid på mig att göra mig klar eftersom vi skulle vara där en viss tid för att mamma som var med skulle till ett möte - det ledde till disaster il||li(つд-。)il||li Jeansen jag köpte var för små som jag sedan fick byta, håret cpade sig och jag kände mig tjock så jag matstrejkar. Allt detta leder till att jag börjar måla. Får se vad det leder till.Sminkade av mig och det ser ju...

Usch fy på dig!

ヽ(;▽;)ノおひさっ!!Vafan har jag hållthus? Jo, bara idag har jag varit hos Bollis fast jag egentligen skulle träffa en kompis och YoXx- Det blev inte av. ( ̄へ ̄)Men jag fick iaf tatuera 8D ъ( ゚ー^)イェー♪ Nu ska jag bara träna lite till och sedan tatuera honom ヾ(´▽`*;)ゝ" jag sög inte på det heller~ Det får bli mitt jobb sen~

Jag har pluggat hela tiden, varje dag!!! il||li(つд-。)il||li Orkar snart inte mer!! _| ̄|○ Men det måste göras >: Fuuu. Nu ska jag droga ny musik som Manian, Amaranthe och måååånga fler :3 *☆*゚*★See you tomorrow...φ(´д`o)三(o´-д-)ノハァハァ【布団】

Bara bilder över hur de senaste dagarna varit

*Alla bilder är tagna av mig och får inte kopieras*

The Mercery that is not as warm...

Jag hann komma hem från mini-shoppingen i stan och påhälsningen hos Black Magic så bröt jag ihop. Hållt denna glada minen hela dagen tills nu, direkt när jag kom in i mitt rum bröt tårarna ut och jag blev motsattsen av det jag varit hela dagen. Det enda som kan vara orsaken är Socialens frågor igår, tankar och att jag saknar YoXx.. Det kan vara att jag just nu är på väg ner i en deppretions svacka. Who knows..


Efter begravning och foto.

Nu kommer alla, de bästa, bilderna från veckan! (●⌒∇⌒●) わーい Begravningen har jag inga bilder från, men det var snabbt över och var inte mycket till begravning..
( ̄へ ̄) Nu tar vi bildtajm!

Bubban, min mosters katt, då vi kommit fram.


Bild på mig under den första arbetsdagen på BIKBOK.


Jag under den andra dagen.


Tredje dagen, då jag köpte nya skor och gick i dom i fem timmar.
Bild innan begravningen. Mathilda fick vara med på vissa bilder..


Begravning och lite om igår.

Igår jobbade man till åtta och det var REA. Vilket kaos XD Tur nog så tänkte jag bort allt folk och tänkte bara på att tex städa bland kläderna och hjälpa folk. Musiken hjälpte mig att tänka på annat med. Kanske därför man har musik i butikerna? Efter gick vi ut och åt på ett asfint ställe.

Nu ska jag iväg på begravning medans Matt ska jobba lite till. Har mina nya leggins~ Känner mig kind of HOTT!! Ska äntligen hem kväll, räffa YoXx i veckan  och  skolan, tillbaka till det man är van vid. Men jag har haft kul hos min moster och kommer sakna det lite >:  Nästa gång ni läser min blogg har jag troligtvis laggt ut alla bilder för veckan~

BIKBOK: andra dagen i butiken

Det är andra dagen då jag och Matt praktiserar på BIKBOK. Igår var vi så trötta så vi somnade tidigt och det blev inget skrivande. Igår var vi väldigt snabba med alla "uppdrag" Jenni hade för oss så hon hade slut på det. Det var rätt kul~ Idag blev det mindre göra för allt vi hann göra igår. Under lunchen köpte jag, efter vi sänkt det mesta till 99;- , en väska som var riktigt snygg i skinn. Jag har ju annars ingen väska >: Matt var nog övertrött när vi kom tillbaka och käkat.. Går inte in på det >:D Skulle köpa klackskor, eftersom jag inte har det heller >: , men allt i min storlek i de skorna jag gillade, fanns inte DDD:< SÅ SUR ÖVER DET!! När min moster hämtat oss åkte vi till Skopunkten och där hittade jag ett par :DD Nu sitter vi och tittar tv medans maten ska bli klar. Se ya' later!

Utränsning? Är hon klar snart?

Jag är nog klar snart hoppas jag.. (;≧皿≦)。゜°。ううううぅぅぅ Vaknade upp redan vid sju idag coh så tidigt brukar jag inte vara uppe. Åt sakta frukost till Hitman Reborn. Sedan var det sminkdags och jag försökte bli lite mer tjejig idag som jag inte vet funkade.. Det får vara så ヽ (´ー`)┌ フフフ Drogat Bring me the Horizon hela morgonen Fukking Sweet~ Nu ska jag väl fortsätta med det jag håller på med.. ばいばい(⌒ー⌒)ノ~~~

ヾ(@⌒▽⌒@)ノワーイ!

Yeeey~ Tatueringsdesignen till Jimmi (○゚ε^○)

The emperior of smycken

Visst är jag mycket bättre på engelska annars men just nu hadde jag hjärnsläpp på vad smycken helle på engelsa βακαУαЯο..._〆(゚▽゚*) Nu läggs det golv på köksgolvet, mörkt och de sätter upp hatthyllan i hallen, vad ska man då göra? jag letade upp en tapet som ska vara i mitt rum, såklart tänkte jag på att det skulle matcha golvet som är ljust men ändå vara mörkt, hur blir det? När allt är uppe så kommer det en bild på HELA lägenheten! V(○⌒∇⌒○) イエーイ Ni får vänta tills dess. Men det tar ju rätt kort tid, så jag började sminka mig rätt normalt:

Inte de finaste kläderna på mig...

RSS 2.0