Några låtar som jag rekomenderar (BOYS)

SUPERMAN!!!

I REMEMBER

YOUNG BOY

IN MY HEAD

LUNATIC

TROUBLE MAKER

HOT TIMES

A-CHA

MR SIMPLE

WARRIOR

NEVERLAND

KNOCK OUT

WHAT CAN I DO?

SOMEBODY TO LOVE

LOVE SONG

HALLELUJAH


IT'S WAR

STAY

Y

HELLO

BETTER

TOKI WO TEMETE

IN HEAVEN

GET OUT

KEEP YOUR HEAD DOWN

BAD

TOMORROW

FICTION

BOYFRIEND

RAINBOWS

SUPER HOT

TIDE

DEAR TV

OPPA OPPA


Keke...
Det kan ju vara en dröm..


Jahapp

Matt har nyss åkt hem. Hon var här en stund, vi kollade på videos och hon fick de vita jeansen, cuz' they where too small D8< Hate it!!!!!!
Skolan tar all ens energi!! Jag blir så trött >: No fun. För att få MVG i bild så stiger jag nu upp klockan åtta för att vara med på den lektionen. Enda dagen jag börjar klockan åtta. På gränsen att jag klarar av hela dagen. Skulle inte klara av att gå fler dagar som hela. Jag tycker ändå att jag kommit långt med min sjukdom och hur jag ska hantera den. Jag har gjort mina egna små knep till att orka med men faller in lite i det gamla.. vet inte om jag kommer kunna hålla detta länge.. kan ju bara hoppas.
Imorgon prov, fredag prov... FUCK! Det kommer inte gå bra... SUCK!!  vill inte.. >:

BAM BAM

AYY GIRL!

Uppdatering

skola skola skola skola skola skola skola skola skola skola skola skola plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg.
Vi var på stan, handlade lite långarmade tröjor som jag har dåligt med och nya jeans - vita. Handlade även lite underkläder mm.  Matt kom hit igår och vi hade kul kul.

Idag skickade jag iväg en ny piercing till min nos. En svart barbel i kon kan väl inte se så tokigt ut? :)
Bring me the horizon skriva är på väg och en Ihpone 4S svart~ känns som att mycket väntar på mig nu :)


Me want 2Cuteness overload
Doggie


Cupcakes

CitronCupcakes


Morot- och nötcupcake


Chocolate chipcookie cupcake

Taken by me

Gäster hit och dit. Två dar i streck nu med en massa gäster och på tisdag blire skola igen, kommer vara astrött efteråt när vi shoppat. På fredag blire övernattning~ det har varit en gång i månaden nu XD (Y) Hinner göra en massa kul då. Datorn ska vara med då (Y) Den kan man inte glömma <3
Jag har haft linser idagoch VARJE GÅNG JAG HAR LINSER FÅR JAG HÅR I ÖGAT + EFTERÅT OCKSÅ!!! irriterad chey! GRRR! så får man inte ut det fast det gör så ont >: Set hemsk ut XD smink överallt och så gråter man. . .


2minGet a room already!!

Var hos optikern väldigt tidigt idag, för tidigt för att stiga upp på ett lov, 9 PÅ MORGONEN! Skulle vara där 11. Men jag behöver tid till att vakna till >.> Det gick super hos optikern bara det att jag ska ha nya glasögonen för på senaste tiden har jag inte ens sett texten på tvn. . . Så det behövs nya glasisar med bättre styrka och det kommer snart. Calvin Klein glasögon~ Im gonna look hot~ Nej men glasögonen är hott och jag kommer tänka på TOP varje gång jag har dom tack vare reklamen han är i : Blooklyn Boy Calvin Klein Jeans <3 SNACKA OM EARGASM!!
Handlade lite på Glitter för jag hade 150:- där meeeeeeeeeeen så lyckas jag ta en ring i fel storlek.. Måste gå tilbaka någon dag, blir väl på Tisdag efter skolan *suck* Blir så trött på mig själv ibland.Nytt smått och gott

H.O.T.D

Började kolla på Highschool of the dead igen när jag hade tråkigt här om dagen.
Allvarligt, den är konstig... hentai och ungdommar som dödar zombier.. Jag har inga ord för den..
Det går att se den utan att bli uttråkad för den är så konstig >.>
Ta och se den iaf :D

Here you have

 


RSS 2.0