Tråkigt kan leda till mycket!

Ibland kan man ha riktigt tråkigt och är man som jag kan det leda till en väldigt rolig sminkning som jag nyss gjort!
Den kan passa till Halloween. Då är jag sent eller tidigt ute! Ska vi kalla det Zombie- eller Frankensteinsminkning?
"The light.... I can see the light!"

Seg skoldag!

Då var man hemma. Varför måste måndagar vara så sega? Det är otroligt vad dom kan vara sega ibland. Det började redan imorse då jag håll på att göra mig klar. Jag tänkte att vi skulle åka kvart i tio så slapp jag vänta så länge, men nejdå. När klockan var halv tio sa mannen här att vi skulle åka tjugo i tio för att dom skulle åka till  hans lägenhet och fixa saker. Jag hade hårplattningen kvar och så. Det fick jag skynda på med så luggen blev helt cp men det blev väl lite bättre när jag haft ett spänne på ett tag. Den stod rätt ut! Jag fick låsa dörren idag och så åkte vi. Jag fick vänta tjugo minuter i skolan och det är såå drygt! Biolkogin började jag plugga på direkt.. om man få ljuga.. Jag hade boken framför mig och såg på den andra tjejen som var där och pluggade. När läraren såg upp såg jag ner i boken. Jag har nog fått in tjugo svar i huvudet av typ... 48 frågor. Dom hoppades på att jag kunde göra provet i veckan... No way! Lunchen var ju inte mycket bättre. Potatis, pasta och korv? Vad är det för 'nyttig' middag? Sämre än fängelsets mat! Jag och Matt ljög in oss i ett datarum och satt där lite. Jag tänkte göra ett inlägg men lät bli. Det skulle bli så kort. När vi skulle gå så glömde jag mobilen där inne (Y) Jag är så smart, jag vet! På bilden jag hade efter var.. trist och mer som en rast. Jag fattar inte riktigt vad jag ska göra med en tvåpunktsteckning (?) Sen var det musik.. "Hej mitt vinterland.." Jag är egentligen inte med på måndagarna men det blev så idag. Jag fick rytma med ägg.. Matt ville att jag skulle sjunga med henne men jag kan inte sjunga! Jag lovar! Bäkka har sagt hela dagen att jag är fin, snygg aso.. Nu ska jag äta mat - Se ya'

Dagens drog: Mikrofonkåt - September


Ohayo! Godmorgon! Good Morning! ....

Och allt vad det heter. Igår blev det inget pluggande för jag orkade inte läsa det ur boken och så hade jag sammanfattningen i jackan och den orkade inte jag hämta så det slutade med att jag endast smsade med Dina och Bekka. Jag kommer inte ens ihåg vad vi pratade om!

Nu är det morgon och min katt har väckt mig otroligt lite inatt! Jag har faktiskt fått sova! Jippi!! Det blir inget jätte långt inlägg nu för jag måste snart sätta fart och göra mig vacker till skolan, som börjar 10:15, fast det skulle vara bra om jag kom dit till 10:00. Så jag skriver mer då jag kommer hem 13:50, då jag slutar. Vi får hoppas att det händer något kul och att jag kommer ihåg det!

Yuria 100 Shiki..

Det var en väldigt konstig manga.. Jag har läst den väldigt länge nu men det var knappt början! Gud! Jag orkade inte läsa allt så jag läste sista kapitlet och la ner det. Mormor kör hem min mammas hund nu och jag funderar på att gå och lägga mig, konstigt nog. Jag känner inte för att göra något mer nu, eller orkar inte rättare sagt. Skola imon som sagt. Jag får läsa lite på provet och lite i Marilyn Manson's bok. Kanske smsa lite med Bekka eller Dina.
God natt!

Gwargh!! \(×̯×)/

ÅH! Jag blir så trött på detta tjatet!! Varje söndag-onsdag, "Har du ställt klockan? Så du kommer upp imorgon. Det är skola vet du" LDJLJGÖSRJGJRG!!! Och sedan "Vad gör du om du inte kommer upp? Ska du vara hemma då?" Är han en idiot eller?? Kommer jag inte upp på morgonen så är jag depprimerad och vill inte ha med allt annat att göra. BUÄ!! Åh vad skönt det är med en blogg att slå på! Eller jag slår på tagentbordet och märkerna kommer här. Jag får spadet på sånna saker. Det är inte jag själv som gör mig deppad längre, det är alla andra runt sig, det dom säger och gör. Jag jobbar med mig själv hela dagen och natten i huvudet så jag blir helt låst. Det är då jag behöver minst en timme WoW. Det hjälper starkt! Så, nu har jag lugnat ner mig lite...

Lunch

Åt nyss pannkakor som inte var som jag ville, dom var sladdriga som min moster gillar dom. jag vill ha dom fluffiga med vaniljsocker i. Mmmm~ Lite jordgubbssylt på det. Min mosters hund sitter och tigger för hon älskar också pannkakor! Hur vill du ha dina pannkakor? Är du en sån konstig sak som gillar att ha ketchup på? Uch.. Ketchup på pannkakor är inget för mig!

Jag fick höra av en kompis att jag var The King of Handlingar!
Vi har rollspelat väldigt länge och nu kommer vi inte på vad vi ska rollspela om längre. Det är lite "...Och så levde dom lyckliga i alla sina dagar". Så jag kom på denna:
Den nyaste soldaten har varit med i bara något år i armen då prinsessan i hemlighet börjar gilla honom och blir föräldkad. Dom runt henne ser att hon vill ha något och erbjuder henne kläder, pengar och ALLT men hon vill inte ha något av det, hon vill ha soldaten som hon egentligen inte kan få. Världen går under för henne då hennes far, kungen, kommer med en man som hon ska gifta sig. Hon vill ju gifta sig med sin drömsoldat. Under tiden blir soldaten bättre och bettre med svärdet och blir general, en av landets bästa. Något måste ha motiverat honom till att bli så bra, vad? Jo, prinsessan som han är kär i. Även om han är flera år äldre. Dom börjar ses i hemlighet och kommer närmare varandra för varje gång. När kriget med grannlandet närmar sig lovar dom varandra en sak: Om han kommer tillbaka levande ska Dom två gifta sig. Får dom sina drömmar uppslagna?

Dagens drog!

Jag ska skriva dagens drog, en låt som jag lyssnar om och om igen på - kan inte slut a lyssna på den.

Idag är det So Happy I Could Die - Lady GaGa

Belzebub

Hahahaha OMG! Den nya animen Blezebub är så himla rolig! Jag kan inte sluta skratta åt den. En liten bebis som är nästa demon kungen. En vanlig elev ska ta hand om honom, vars är riktigt evil. han vill inte ha bebisen och försöker leta upp en ny, ännu ondare person som kan ta hand om honom men det verkar inte som om han kommer hitta någon. När bebisen blir ledsen kommer det elektrisitet och han är så söt! Inga kläder på sig dock och hans weewee hänger rätt ut!! Haha! Just nu har det kommit ut fyra episoder. Den måste ses!

One Piece 485


Uch! De senaste tre episoderna på One Piece har nästan varit depprimerande. Först håller dom på att förlora piraterna och Ace dör sedan, Luffy dör halvt och nu dör "White Beard-Ossan". Hur kommer detta fortsätta? Luffy kommer säkert fortsätta leva för Ace och slåss som en galning för att hämnas eller så kommer han vara depprimerad i ett flertal episoder. Serien börjar närma sitt slut ändå. Jag har för mig att dom sa att One Piece skulle gå till 517 eller något sådant. Det kommer ändå bli en v världens bästa Anime/Manga. Den är kul och spännande, även om man inte gillar pirater.

Wow-tid

Status: NYVAKEN

Jag, som många andra i världen, spelar World of Warcraft. Jag älskar att spela det! När jag hittade det på Blocket.se för 200:- så blev jag riktigt glad och köpte det. Vi hade för oss att det brukade kosta 400:- Kostar det så mycket egentligen? Vi köpte det iaf och alla sakerna var med - knappt öppnat. Killen hade nog köpt det till sina barn i julklapp och sen gillade dom nog inte spelet så han fick sälja det. Min högsta gubbe är en Forsaken på lvl. 12. Sedan har jag åtta andra på ca. lvl 5. Jag vill ha gubbar i de raserna som jag gillar, men sedan har jag en gubbe som är min kompis. Hon är inte så bra på att spela WoW men hon gillar det. Även mormor vill ta en ledig dag för att kunna sitta och se på. Jag har stortsätt vuxit upp med data- och tvspel. Mina morbröder har alltid spelat sånt och min mosters förra kille, som vi fortfarande är i kontakt med för att han vill adoptera mig, han gillar mig väldigt mycket, som en dotter, och han spelar det också. Plus andra saker då. Nu ska jag gå till saken! Jag trodde att tiden skulle gå ut i dag, efter tio dagar, men tydligen varar det i en månad! Den 28 februari 2011 är tiden slut! Det måste jag komma ihåg!


Tack Tottie - trött

Det börjar bli sent och jag ska snart gå och lägga mig.
Vill inte missa att läsa lite i Marilyn Manson's bok.


Det jag ska skriva om de senaste dagarna är:
Om mig själv så ni nya läsare vet vem jag är.
Om mina djur och min familj/vänner.
Lite sånna saker.
Det blir mindre frågor då :)

Jag ska passa på att tack Tove aka Tottie som gjort utseendet och gjort blodden så fin!
Tusen miljoner miljarder tack! Du är bäst
God natt på er!


Ny blogg - igen!

Helu gott folk! Nu har jag gjort en ny blogg eftersom jag tappade bort min förra ^^'
Det är ju sån jag är, glömsk. Nu ska jag fortsätta skriva om det som händer om mina dagar, både roliga och tråkiga. Kommer även skriva om mina tankar och det som rör sig i mitt huvud. Mina vänner kanske ser en annan bild av mig då, vem vet? Vi får hoppas att detta blir bra nu och att jag inte tappar bort denna med. Inom kort ska jag börja göra utseendet på bloggen. Vi får hoppas på att det blir fint och 'hemtrevligt'.

Just nu sitter jag och bleker mitt hår. Vi färgade det för någon vecka sedan och det blev ingen bra färg. Färgen heter POPPY RED men det blev någon kopparfärg. Inte snyggt och jag hade faktiskt inte så bra självförtroende. När man är nöjd med sig själv och känner sig snygg så har man det bästa självförtroendet. Vi kom på det att det blev kopparfärg för att vi inte blekte det innan så nu ska vi återställa det som det ska vara! Wish me luck that it's gonna be perfect red!


Blekt! (Ni ser lite av min moster med)

klart! Så ska det se ut!

RSS 2.0