Grattis!

Mamma blir 32år idag!!!! Många grattis till henne!! Hon fick en teckning av mig, som jag aldrig tog kort på och så fick hon + vi andra kolla på konsert- Allsång. Inget för mig men jag tjabbade med mamma och käkade kladdkaka.
När vi skulle åka dit stoppades vi av kor som rymmt XDD LOOLed.

Jag denna dag

Såklart måste vi ha med mamsen! ◊

Ovisade bilder!
(Detta är inte sant. Detta är bara en text som ska få mig att gråta ut)

Jag vet inte varför. Det känns bara som att det ibland borde vara väst om vi inte var tillsammans, sågs eller ha detta förhållandet. Du skulle må så mycket bättre. Jag har personer i mitt liv som du inte gillar, som förstör mitt och ditt liv. Vi är inte bra för varandra. Jag är rädd för att du ska börja ta fler piller och dricka mer för det.  Även om din lugna, mörka röst säger att du inte kommer det, tror jag inte på dig. Jag vet inte vad jag ska göra men det bästa kanske är att jag går. Lämnar ditt liv. Det har varit så perfekt, tills kan kommer in. Det kanske är han som ska lämna oss? Jag vet inte. Vi kan inte fortsätta såhär i alla fall.. Det är slut.

Im so great!

Uhuhuhuhu jag har ont i halsen så jag vill skära av mig huvudet för pollen och jag lipar för ett roll ;___;

Från igår: Bad

ÅÅÅÅH

Det var så skönt utan dom. Och så vaknar man, av att dom kommer hem. Så fruktansvärt irriterande. Som tur är åkte p10 iväg! bara för att dom eller han kom hem så pajade min dator. Laptopen cpar sig med. Eller gjorde. Jag trodde att det skulle bli bättre.

Peace out!

Kom för en stund sen hem från ett bad med älskade Yoxx. Det var verkligen mysigt och varade länge. Tog finfina bilder som jag aldrig kommer glömma <3


>8 woooooow...

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!
Världens största spindel i köket DDDD8 Den är ASÄCKLIG!!!! Jag mördade den >8

Lite mer seriöst: Kollar på Oprah där det handlar om män som blivit sexuellt utnyttjade som barn. Av sin granne, sin pappa, präster, någon i familjen eller någon annan. En av Sju män blir eller har blivit sexuellt utnyttjade. Det är nästan lika mycket som bland kvinnor! Det kan man inte tro. Men det måste vara svårare för män att berätta det eftersom dom alltid ska vara så tuffa och den som ska skydda och inte vara tvärt om. Det är aldrig kul med sånt, men det tycker dom som gör det. Ville bara säga det för jag blev helt "WoooooooW...." när Oprah sa siffrorna.

I saw it.

Hannibal Rising - Ondskan vaknar från 2007, den fjärde filmen om Hannibal Lecter, den första i kronologisk ordningl. Dennna prequel handlar om bakrunden till att Hannibal blev en seriemördare. Uppvuxen tillsammans med sina föräldrar och sin lillasyster Mischa i en liten stuga i Litauen. Fruktansvärda saker händer hans lillasyster när tyskarna ockuperar landet under andra världskriget. Senare återfinner man Hannibal som medicin studerande i Paris, bosatt hos sin farbrors änka, Lady Murasaki som han senare blir förälskad i. Hannibal planerar en gruvlig hämnd för hans mördare.

Källa: Wikipedia.

Licky
Fake.


LOOL!

Fick en helt random kommentar på bdb. Jag kunde inte låta bli att LOOLa.
Såååå skrattretande. Det är mer han som ser helt ljf.lawehrfaw<ehrt485uyr ut. Fjortizzboiiah!
"Antar att du blev våldtagen och misshandlad av din pappa ett flertal gånger när du var liten?"
Bilden i det sammanhanget är under. v

Jerk.

Ängeln [berättelse]

Det var längesen det hände. Jag kommer fortfarande ihåg vad som hände. Nu ska jag berätta det för dig. Även om du inte kommer tro mig. Jag vet att du inte kommer att tro det.

Jag är något som du inte känner till. Inte ens jag själv vet vad jag är och om inget annat är ett riktigt mysterium. Jag är i alla fall inte mänklig. Det är jag säker på.Vad jag kommer ihåg föddes jag i en otroligt vacker värld och hamnade i en mystisk, mörk värld.

MIn mor var  lika vacker som blommorna runt henne, om inte vackrare. Även om jag var bara några minuter eller miljarder år gammal visste jag vad som var vackert och fukt. Jag visste redan då  vad som var gott och ont. Jag vet inte om det redan fanns i min natur, inbyggt i min hjärna. jag kommer ihåg hur jag drog i hennes gyllene hår, då visste jag inte att hon inte hade någon känsel. Hon hade sån sorg i ögonen redan i början av mitt liv att jag aldrig mer drog i det vackra håret.

Det kändes som att det tog fem minuter för mig att bli fem år gammal. Jag var fortfarande ett barn men kunde redan då lika mycket om naturen som gud. Om gud fanns och jag kunde lika mycket som honom skulle jag också kunna bli en gud. Gick det att bli en gud sådär? Om man inte kan bli en gud finns inte gud. Jag visste att allt hade ett svar. Allt hade en fråga.  jag ville veta mer.

Jag undrade alltid över en sak. Varför hade alla vackra kropps- och andriktdrag som en blomma, ett leende på läpparna men sorgsen blick med fina, ljusa fjäder vingar? Allt utom blommotna var ljustfärgade i alla tänkande färger. Det var det enda jag inte visste något om. Såklart visste jag inget om det som fanns utanför denna värld. Jag kallar mig själv tankfull utan att veta vad det ska betyda. Var jag likadan? Jag hade aldrig sett mig själv. Jag kanske inte fanns? Hur kunde alla se, höra och prata med mig då? Föremål som händer och fötter hade jag för det såg jag genom att bara se neråt. Mage och bröstkorg såg jag med. Hade jag något huvud?

När min mor berättade för mig att jag levt i femton år smärtade min övre ryggdel kraftigt. Det varade i flera år och under den otrvliga tiden kunde jag känna hur något växte ut från det. Under en lång tid kunde jag inte så det men när det slutade göra ont och det konstiga slutade växa såg jag vad det var. När jag var 20 år hade jag fått gräddfärgade fjädervingar. Jag förstod inget! Min mor tog fram en blank kvadratisk sak som hon kallade spegel. "Var tjugonde år får du se dig själv i en spegel, se hur du ser ut" det var det första jag hörde henne säga med den  vackra melodiska rösten. "Varför?" frågade jag. "Vi måste behärska våra vackra utseende och inte bli förbannade av den. Lika så får vi inte prata mycket för att inte förbanna männen" sa modern och satte spegeln framför mig.
Jag hade äntligen sätt hur jag såg ut. Jag var smal, man såg de utstickande nyckelbenen och skulderbladen på ryggen, de var bara lite förlängda till vingar. Hyn var blek och jag hade ärr efter alla vassa blommor i naturen. Mina läppar var naturligt rödfärgade och ögonen var lysande ljusblå med svart hår. Svart hår? Det borde vara ljust! Alla andra haade ljust hår utom jag. Var jag annorlunda? "Va inte orolig.. En gång var hundra år blir en av oss svarthåriga" sa min mor och smekte mitt långa hår. Det var långt men min mors hår var längre. Jag bara nickade och hon tog bort spegeln. Då fick jag se mig igen om 20 år.

Bara några dagar senare hände något väldigt konstigt. Det hände alla som var lika gamla som mig, 20år. Jag vet inte vad de andra tjejerna gjorde men jag var ute i skogen bland alla vackra blommor som jag älskade. Jag gick helt vanligt men vid någon tidpunk kände jag hur marken lämnade mina fötter och jag föll. jag föll länge och väldigt långt, väldigt snabbt. Jag förstod inte vad som hände eller vart jag var på väg. Jag hade inte lärt mig att flyga än. Mor hade sagt att när jag var 21 år gammal skulle jag få lära mig flyga. Det var en regel. Jag försökte tänka på hur en fågel flög och försökte flaxa lite så jag kunde vända mig för att se vart jag var på väg. Nedanför mig var mest moln men efter bara några sekunders fallande såg jag något grönt. Kunde det vara träd? Fans det folk nedanför henne? Vad var detta för något konstigt? Jag var bara tvungen att få veta!

Det tog en stund innan jag kom ner på någon slags mark och såg mig omkring. Vad var detta? Skulle detta skada mig eller inte? Vad för intressanta saker fanns här? Väldigt många av växterna var likadana som hemma. Jag rörde mig sakta fram ur skogen och började höra konstiga ljud. Overkliga ljud. Varifrån kom det? Jag måste veta! jag började springa och stannade till när något snabbt for förbi mig och lät hemskt. Vad var detta?! Jag hade aldrig sett något sådant innan. Det kryllade av dom! Det verkade vara något i dom som liknade något som jag själv var men de hade inga fjädervingar som jag. Var det en annan sort? Jag gick in i skogen igen och följde den långa, grå stigen som de konstiga sakerna for förbi på. Det var en lång väg men sedan kom jag fram till ett förbryllande konstigt ställe. Det kunde inte vara sant! Jag var i min egna dröm! Eller var jag det? Tänk om detta var sant?

Detta var bara en början av min resa. jag träffade en kille som jag aldrig pratade med. jag gjorde allt som min mor sagt till mig. Mannen undrade lika mycket om mig som jag undrade om honom. Vi var inte så olika. Han kallade mig ängel. En fallen ängel. Jag förstod inte vad han menade och var tvungen att fråga. "Vad är en ängel?" frågade jag och bröt mot min mors sägen. Han satt som förstelnad och stirrade på mig. Efter några minuter vaknade han till och berättade för mig vad en ängel var. Vad jag var. Han hade precis rätt, jag var en fallen ängel. En ängel som var olik alla de andra änglarna och var då tvungen att skickas till ett annat ställe som för änglarna var ett smutsigt avfall till värld. Jag var annorlunda och det tollererade inte mitt egna folk. Ingen accepterade mig, inte ens min mor som lärt mig så mycket, skyddat mig. Den enda som nu älskade och såg upp till mig var denna man. En människa. Han lärde mig. jag blev lycklig men kunde aldrig visa mig för någon. jag var trotts allt en ängel och jag kunde förstöra världen genom att tala. Eller bara ens visa mig. Detta var en konstig värld som dom kallade Jorden, Världen och en massa andra ord. För mig var det bara en annan konstig bit av den skog jag brukade springa i som liten. Sakta försvann dessa minnen och ju mer kärlek jag fick tynade jag bort. Blåstes ut som ett ljus. Död, fallen ängel som ingen accepterade utom denna människa, denna man. Han hette Dante och jag fick i sista sekund veta att han var ingen människa. Han var djävulens son.

Trevligt

Min lilla vän har suttit på blomman hela dagen idag tills nu, nu ville den ut :)

Flyg flyg min fina vän.

Jag har fått en ny vän~
Hittade honom bland blommorna. Han/Hon är en finfin fjäril som nyss kommit ut från sin puppa och växer nu till sig inne i mitt rum på blombladen och har det gott. Förnstret är öppet så han kan flyga ut när han vill.

So clever!

jag är ju så jävla bäst som sitter helt taggad över att Top Model börjar "Nu" och så börjar det om en timme .-. Great!

Varning!

Igår var jag och mamma ute och shoppade på stan. Det var lite småtrevligt. Aya hade tråkigt så jag fick smsrolla med henne :) trevligt trevligt. Jag hade 200:- i presentkort på Glitter, mamma skulle också handla där så vi tog det samtidigt. Två halsband och två öronhängen - en av dom är earcuff. Eftersom alla andra ha det och earcuff är mer rockigt. Faattar inte riktigt varför det blivit poppis nu bland alla.. fjortisar.. Det har ju funnits i 100år bland rockare/gothare.. hm. Meeen vi hade iaf en trevlig tid och jag blev utstirrad som vanligt.

Idag håller de på att sätta upp en VIASAT parabol mm så jag kan inte riktigt uppdatera så mycket då jag inte sitter vid min dator. Skulle bara säga det :)

MALMÖ - text

Jag vaknade i tid, som tur är. Gick och la mig sent och fick  stiga upp åtta. Lite PainInTheAss. Snabbt fick man sminka sig och allt det där till Family Guy. Jag vet inte varför men jag bara måste kolla på något medans jag sminkar. För det första så ger det mig inspiration och för det andra blir det roligare.

När vi skulle åka fick jag ta ut Skai för han skulle åka med. Uh PainInTheAss. It was like : ( ̄_ ̄) . Uh stinkande hund.. In med dig.. nahe ut med dig, Peo skäller på mig för att jag inte visste om att hans säng skulle in först så Skai fick det skönt när vi åkte. När mormor kom hoppade jag snabbt in och låtsades som om inget hände.
Direkt satte jag in MP3-hörlurarna i öronen och drogade låtar mellan Slipknot och BMTH. De ger mig rysningar och BMTH gör mig ledsen för att jag missade dom på MT (TεT). I was like: I wanna die!!! ヽ(#`Д´)ノ┌┛〃∩AhーAhーAhー

Iaf resan var rätt lång och musik räckte inte SÅ JAG SPELADE IN NÄR VI ÅKTE! SOO BORIING BUT SO FUUN UHUU! ―(T_T)→ Den cpstördatrekanttentakelkuksugande GPS:n visade en helt cpstördtrekanttentakelkuksugande väg. Meeen tillslut var vi framme :) Vi typ lämnade Skai i bilen och jag hade gärna lämnat peo med... Det där sa jag alldrig. WIUWIUWIU! IM TAKING AWAY YOUR MIND! 8) Nej men när vi kom fram blev jag helt あ゛っっっっっ(○□○)!ITS TEH RELL OOONE, och typ sprang runt, jag gjorde det bara i mitt huvud. När vi gick in var jag och mormor helt galna och typ sprang runt som om vi hittat guld. JAG VILL HA DENNA, JAG VILL HA DENNA, JAG VILL HA DENNA!! Poor mormor som inte fick något för hon hade inga pengar men jag hade tusen spänn att spendera.

Det slutade med att jag köpte ett snyggt, grått linne med en shuger Skull på som passar mig såååå bra! Det är även leopard prints on it!! Det är lite genomskinligt, hur man nu stavar det, och kommer ha linne under eller... inget :o men bara om jag ska bada, bekini under då.

jag köpte en snygg kjol som hade brittaniens flagga på sig överallt, och någon text, typ PUNKS NOT DEAD. Det är en massa snygga saker på den som hängslen och dragkedjor. Dragkedjan som man öppnar kjolen med går genom hela så om man drar i den åker hela alltet isäg och delar sig ε=ε=ε=ε=\(;´□`)/

Uh, jag hittade en MASSA fint och nästa gång vi är där SKA jag köpa en av deras skor!! BARA MÅSTE!! DE ÄR SÅ SNYGGA!! ÄVEN OM MORMOR ELLER MAMMA DÖDAR MIG FÖR DET SÅ SKA JAG HA DOM!! Kela lite och beundra dom lite 83. Iaf jag köpte en bättre eyeliner för det behövdes och deras var billig.

På tal om smink så köpte jag ett mörklila läppstift som passade mig riktigt bra!! Mitt bästa köp typ.. efter kommer linnet XD

Vi virrade runt i Malmö, runt treangeln och kollade affärer. Skulle leta shorts till Peo. UH!
\(--)/ När vi var inne på H&M efter en lång stund så köpte jag smink. Ja ännu mer. Det är det ända jag köper på H&M. Kanske ett linne med... Men det har jag deran tusen av. Iaf så blev det ett Grafitti-nagelack i svart som jag blivit kär i. SÅ KOOOLT! 8D Sedan så köpte jag ögonskugga från ISADORA som var silver/vit/glittrig. Pretty~

Inne på BIKBOK pratade mormor om moster Jenni som jobbar inom samma affär medans jag hittade en fin klänning som sedan... visades...vara en... JÄVLA CPSTÖRDTREKANTIGTENTAKELKUKSUGANDE BYXDRESS! Den såg helt ksfoöeh/(==&%&(%& på mig. ;_; . Sen åkte vi hem. Efter att jag blivit utstirrad, kökat macka och glass, stirrade på två snygga gothare som inte bryde ett skit om mig och handlat snygga öronhängen och att mormor och peo skulle äta på ett ställe som hade blackout så dom fick gå lite till och sedan prova igen och sedan gå och äta på Burger King- satt där och vräkte i sig kött. Blä. Efter några timmar var man hemma.

Im gonna suck your blood

Mormor tvingade i mig en bit med pizza för många timmar sen och sedan dess har jag bara rollat och drogat ParryGripp. Vem bryr sig? No one~


Let's play


Matvägrar och hatar livet allmänt. Funny to get upp old scars.

im not dead


KLAGOMÅL!

Denna irriterande reklam på Spotify! "Klamydia" jag kan den reklamen snart utantill.. dnrhfrfh Hurr durr!! Den är varannan låt typ.. Och här ska jag kunna njuta till Rainie Yang >: Det är som att se en oskylldig söt kines som sen blir... strippa? XD jag vet inte... Det var det jag ville säga :)

m(*T▽T*)m オ、オユルシヲ・・・

Uh var så trött igår och somande ifrån datorn mahahaha! Den var på hela natten
m(*T▽T*)m オ、オユルシヲ・・・ Jag hjälpte mormor med att vattna blommor, ta ut blommor och ja... cuttade ner kvistar och räddade sniglar XDD Eller snäckor om man ska vara mer perfekt.

UUUUUUHHHHH idag drogar jag ännu mer halstabletter och springer på toa hela tiden. INTE KUUUL!!
Vill att det ska bli måndag då jag åker till MALMÖ, SHOCK!!!!!!!

Natur och ordspråk 4


En gång ska du vara en av dem som levde för längesedan.
Vill du inte ha mig som jag är - så är det inte mig du vill ha.
Döden är oerhört spännande; därför har jag sparat den till sist.
Jag vill inte sätta världen i brand, bara tända en liten eld i ditt hjärta.
Lär som om du skulle leva för evigt. Lev som om du skulle dö i morgon.
Den största njutningen i livet är att gör det andra säger att man inte får göra.
Om man önskar att ens drömmar ska gå i uppfyllelse är det bäst att vakna först.
Hur kan en trollslända, som endast lever om sommaren, veta något om vintern?
Det äkta miraklet är inte att gå på vatten eller i luften, utan att vandra på jorden.
En man som ser världen på samma sätt när han är 50 år som när han var 20 år har slösat bort 30 år av sitt liv.

Natur och ordspråk 3

Lyckans fjäril sätter sig på den som har tid att vänta.
Rökare är  som vanliga människor, fast inte lika länge.
Ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre besvärligt.
Vill du alltid ha sista ordet, talar du snart med dig själv.
Den som står bredvid dig behöver inte alltid stå dig nära.

Natur och ordspråk 2

Lyft ansiktet mot solen ­ då ser du inte skuggorna.
Aldrig ångra det man gjort, men det man inte gjort.
Brustet rep kan knytas ihop, men knuten sitter kvar.

Natur och ordspråk 1

Små ting påverkar små hjärnor.
Livet är endast ett leende på dödens läppar.
Alla vill leva länge, men ingen vill bli gammal.

Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.
Livet vill väl inget illa, men nog kan det gör ont!

i do what i want

När man likväl tar och diskar så blir man utskälld för att man tycker det är lättare att diska under rinnande vatten. Va glad över att jag ens diskar. Om han inte gillar det sätt som jag diskar på får jag låta bli att diska.

rinna..

Allt jag gör är fel. Jag gör alldrig något rätt. Jag vill försvinna från denna yta som tårarna som rinner för min kind, som blodet som finner ner för min arm när jag försöker ta sönder missfostret och få ut monstret. Sakta försvinna.

Hon faller..


Hon kände sig illamående och gick ut för en promenad bland blommorna och husen men hon blev bara mer illamående av allas blickar på hennes stil. Hon vände på stegen när solen förstörde hennes hy och hon kände för att försvinna framför alla. Som om hon aldrig fanns.


Hon visste inte vad hon skulle göra med sitt liv... Hon bröt sakta ner i tårar och somnade in.

bdb@MrPokemon ©

Studenten, lördags

Fredags - Skolavslutning


Sweden Rock Festival!

The first day ; Onsdag
Vi missade Black Viel Brides som jag ville se ;__; Fick höra ett bra, men okänt band och Hardcore Superstar.
The other day: Torsdag. Vi såg och hörde Judas Priest.The last day; VI SÅG OZZY LIVE!!!! 10 METER FRÅN OCH HAN VAR PÅ BENEN OCH LEVANDE!!
Feel like an monster

Allt är så jävlatrekantkukstensugandeköttbullefittsugigt! Att mens och lite ångest kan få en att få riktig ångest för en sådan liten sak. Jag är så jävla trött på alla och mig själv för den delen. Jag vet inte vad jag ska tänka, tro eller känna. Jag orkar inte vara glad längre. Det tär sönder på mig. Speciellt när alla andra är det. Suck. Ska bli skönt med sommarlov så man kan lugna ner sig och ta det allmänt lugnt. Det kommer det väl inte bli.


Skåda naturen!


Märk av Skai som simmar i vattnet

©Allt är taget av mig.

Im always behind you


Inte min turdag

Vaknar med näsblod och får cykla ett antal kilometer för att bada i stekande het sol. Skönt att bada men utan dricka blir man lite svimmfärdig när man är hemma. När man likväl börjar vila så får man ont i magen och mamma kommer med popcorn till film. Aisha är i trottsåldern eller något och vet inte vad hon vill.

Fuck


Tårarna rinner

Hur mycket jag än försöker hålla inne min sorg, mitt hat för att behöva vara med honom, bara höra hans röst. Jag irriterar mig på allt han gör. Allt han gör och säger gör mig ledsen. Allt känns riktat på mig, jag gör allt fel. Att katten går in på fel sätt och att jag inte hör det och släpper inte in henne är mitt fel. Bara han som tycker det. Det får honom att känna sig kunglig. Familjens boss. Familjen han inte egentligen tillhör. Han borde inte få delta i den. Han får mig ledsen. Det ska bli så skönt att få bli av med honom imorgon. Imorgon försvinner han långt bort.

Hunden rymde.


Bad igen och middag borta

Let the pictures speak ♥
Yesterdays fun


Gröna naglar med stänk av lila


BAD OCH DROG

Mamma har kommit, har badat idag första gången i år och Peo jobbar.
Det kom gäster och de försvann snabbt. Nu drogar jag Dextro 8)


Dah your girlish

Sitter här och känner mig väldigt tjejig som lyssnar på Rainie Yang ♥

mah eye


tre timmar bild idag ♥

Jag tänker inte lyssna på dig

Du säger till mig att göra det ena och den andra efter det tredje. 
Vi är inte ens släkt så varför ska jag ens lyssna på dig?
Om det handlar om vad man ska göra enligt mig, ska man lyssna på de man är släkt med, de man delar blod med. Du och jag delar inte blod. Tack gode gud för det.
Det räcker med att vi dor i samma hus.
Du ber mig att göra en massa saker som jag inte är redo med än.
Jag måste stärka mitt inre först.
När jag är redo ska jag explodera med alla ideer och saker du bett mig göra.
Någon gång kommer det.
Ännu är jag inte död.
Du säger att du inte stressar men det är en sak du verkligen gör.
Tjatar, är jobbig och the pain in the ass.
Inte konstigt att jag gråter av utmattning och deppretion, som nu.
Du säger att det är mitt fel att du och hon bråkar.
Det kanske är så, men tryck inte ner mig mer om du inte vill att jag ska gå och dö. Om du vill det, plåga mig inte långsamt, säg det direkt så jag kan avsluta det snabbare eller ta det i egna händer direkt. Annars, håll tyst och låt mig vara.
Du är inte samma blod som mig.
Vi är inte släkt.
Jag vill inte få panik, bultande hjärta och blöta ögon när jag endast åker i samma bil som dig.
Visa mig en snäll, som en valp, sida istället för motsattsen.
Det tar isär mig.
Efter allt.

RSS 2.0