BoA

När man hör namnet BoA tänker man oftast på en orm, men detta är en koreansk popartist som egentligen heter Kwon Boa. BoA betyder egentligen Beat of Angel . Hon földe sin brors steg till SM Entertainment och tränade i två år tills det var år 2000. Hon kom ut med sitt album ID; Peace B som var på koreanska och två år senare kom hon ut med ett japanskt album, hon är den första som fick in sitt album så snabbt i Japan efter svårigheterna av export mellan Japan och Korea sen andra världskriget. Då var hon 15år! 14 Oktober 2008 gjorde BoA ett amerikanskt album som hette Eat You Up och blev populär.  ( Hon är född 5 November 1986) (25år gammal)
BoA är inte bara en bra sångare, hon pratar flytande koreanska, japanska och engelska och liiiite kinesiska. Hon har blivit populär i reklamer i östasien och är den enda artisten som har två album i Japan som sålt mer än en miljon kopior och en av två artister som har varit etta på topplistan i sex veckor, den andra är Ayumi Hamasaki.

Nu kommer hon ut med ett nytt album efter ett års avbrott och gottat sig i Amerika : Milestone, det ser vi fram emot. Nästa år, eller om några månader kommer hon ut i en amerikansk film med dans : COBU 3D, det kan vi inte missa!

Du borde klicka ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0